Σοκ: Πιλότος έπαθε καρδιακή προσβολή κατά την απογείωση του αεροπλάνου!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στο αεροσκάφος της KLM με προορισμό το Αμστερνταμ, όταν ο κυβερνήτης του ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που ξεκινούσε η διαδικασία της απογείωσης. Η έγκαιρη και ψύχραιμη επέμβαση του πληρώματος αλλά και η αποτελεσματική βοήθεια ενός επιβάτη αντιμετώπισαν με επιτυχία το περιστατικό.

Οι πυροσβέστες του αεροδρομίου βοήθησαν στη μεταφορά του Ολλανδού πιλότου και το ασθενοφόρο

τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ο συγκυβερνήτης του αεροπλάνου οδήγησε το αεροσκάφος πίσω στην πύλη. Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να απογειωθεί στις 4.30 μ.μ. αλλά ακυρώθηκε. Οι επιβάτες έκαναν εκ νέου τις κρατήσεις των εισιτηρίων τους.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Εκπρόσωπος της KLM δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια της τροχοδρόμησης στον αεροδιάδρομο, της πτήσης της KLM για Άμστερνταμ, ο πιλότος δεν ένιωσε καλά και το προσωπικό με τη βοήθεια ενός επιβάτη αντιμετώπισαν το περιστατικό. Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου η κατάστασή του είναι σταθερή».

Λίγο αργότερα, έγινε γνωστό, ότι ο πιλότος είναι σε καλή κατάσταση και αναρρώνει, στο νοσοκομείο Golden Jubilee National Hospital, στο Κλάιντμπανκ, λίγο έξω από τη Γλασκώβη.

Στους 128 επιβάτες που ακυρώθηκε η πτήση τους, η εταιρεία, έδωσε νέα εισιτήρια για επόμενες πτήσεις ώστε σταδιακά να εξυπηρετηθούν όλοι.

Το άρθρο Σοκ: Πιλότος έπαθε καρδιακή προσβολή κατά την απογείωση του αεροπλάνου! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα