Σταύρος Θεοδωράκης: ««Η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται, μεταφράζει και υπογράφει»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.


«Η κυβέρνηση βυθίζει τη χώρα σε σειρά άλυτων προβλημάτων. Δεν μπορούν να λύσουν προβλήματα. Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αν συνεχίσουμε τους λαϊκισμούς από μνημόνιο σε μνημόνιο θα πηγαίνουμε», τονίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης, διευκρινίζοντας ταυτόχρονα πως «ενδεχόμενη συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα προϋποθέτει συγκεκριμένο

κατάλογο προϋποθέσεων, όπως απομάκρυνση κομματικών στελεχών που κάθονται και πληρώνονται… Βασικός λόγος συνεργασίας σε μια κυβέρνηση είναι να αντιμετωπιστεί το κομματικό πελατειακό κράτος».

Ο κ. Θεοδωράκης επισημαίνει, επίσης, ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, καθώς «η εξουσία είναι ωραίο πράγμα, έχει γλύκα. Θα προσπαθήσουν να παραμείνουν στην εξουσία οι κυβερνώντες», εξήγησε, «αλλά και οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν πολιτική αναταραχή». Τόνισε ότι καθυστερεί και το Ελληνικό και η ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων που έχουν υπογραφεί. Όσο για τα κυβερνητικά στελέχη, ανέφερε ότι «είναι άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει, δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικοί».

Το άρθρο Σταύρος Θεοδωράκης: ««Η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται, μεταφράζει και υπογράφει» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα