Σοκ: Μαχαίρωσε το παιδί του ενώ τον πυροβολούσαν αστυνομικοί!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στην Κύπρο όπου οι καυγάδες ανάμεσα σε ζευγάρι κατέληξαν σε συμπλοκή με αστυνομικούς, το θάνατο ενός 41χρονου και τον τραυματισμό του μόλις 16 μηνών παιδιού του.

Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα όταν γείτονες ειδοποίησαν τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, καθώς καυγάδιζαν ένας 41χρονος Αιγύπτιος και η 36χρονη Ουγγαρέζα γυναίκα του στο ισόγειο διαμέρισμα όπου ζούσαν με το 16 μηνών αγοράκι τους.

Οι αστυνομικοί

πήγαν αλλά επί ώρες δεν απαντούσε κανείς.
Στις 10 το βράδυ η γυναίκα έφυγε από το διαμέρισμα για να πάει στο περίπτερο της γειτονίας, όπου λίγο αργότερα έφτασε και ο άνδρας κρατώντας στην αγκαλιά το αγοράκι. Όταν είδε τους αστυνομικούς, πήρε το μωρό και κλειδώθηκε στο διαμέρισμα, απειλώντας ότι θα το σκοτώσει.

Ακολούθησαν αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις με την Αστυνομία καθ’ όλη τη διάρκεια της νύκτας.
Ο 41χρονος που ήταν εκτός ελέγχου, έριχνε στο δρόμο βόμβες μολότοφ και άναβε φωτιές στο διαμέρισμα. Μάλιστα άνοιξε το γκάζι και απειλούσε να ανατινάξει το διαμέρισμα.
Στις 6 το πρωί ο Αιγύπτιος άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος και παρέδωσε σε αστυνομικούς υλικά με τα οποία κατασκεύαζε τις βόμβες μολότοφ.

Τετ α τετ με τους αστυνομικούς

Αυτή ήταν και η αρχή του τέλους… Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα και τον πυροβόλησε ενώ την ίδια ώρα ο 41χρονος επιχειρούσε να μαχαιρώσει το αγοράκι στο ύψος του μάγουλου προς το λαιμό.

Ο άντρας έπεσε νεκρός, ενώ το αγοράκι διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και στη συνέχεια στο Μακάριο Νοσοκομείο στη Λευκωσία. Το μωρό έχει τραύμα στο λαιμό μήκους 10 εκατοστών και βάθους τριών εκατοστών αλλά νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η 36χρονη Ουγγαρέζα ανέφερε ότι τσακώνονταν αρκετά συχνά με το σύζυγό της και ήθελε να χωρίσουν, αλλά ο σύζυγος της δεν την άφηνε…

Το άρθρο Σοκ: Μαχαίρωσε το παιδί του ενώ τον πυροβολούσαν αστυνομικοί! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα