Ψηφίζεται το Πολυνομοσχέδιο – Στους δρόμους οι εργαζόμενοι

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αύριο ψηφίζεται από την Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει το «δημοσιονομικό κόφτη» και άλλες διατάξεις στο πλαίσιο των απαιτήσεων των δανειστών ώστε να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση.

Χθες το πολυνομοσχέδιο ψηφίστηκε από τις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές κατά πλειοψηφία επί των άρθρων, των τροπολογιών και στο σύνολό του, το νομοσχέδιο με τις επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών

Μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις, από τις αρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές.

Το πολυνομοσχέδιο ψηφίστηκε στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενώ καταψηφίστηκε από τους βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Συγκεντρώσεις εργαζομένων

Την ώρα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου οι εργαζόμενοι θα διαδηλώνουν στο Σύνταγμα.

Συγκεντρώσεις έχουν προγραμματίσει στις 5.30 αύριο το απόγευμα η ΑΔΕΔΥ και στις 5 η ΓΣΕΕ στην πλατεία Συντάγματος, ενώ την ίδια ώρα το ΠΑΜΕ διοργανώνει τη δική του διαδήλωση στην Ομόνοια.

«Μπλακ άουτ» στις συγκοινωνίες

Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Οι εργαζόμενοι στο μετρό, τον Ηλεκτρικό και το τραμ πραγματοποιούν 48ωρη απεργία, ενώ αύριο χειρόφρενο θα ανεβάσουν και οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλει πραγματοποιώντας 24ωρη απεργία αντιδρώνστας στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Το άρθρο Ψηφίζεται το Πολυνομοσχέδιο – Στους δρόμους οι εργαζόμενοι εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα