Σκότωσε βρέφος όταν έμαθε ότι δεν είναι δικό του

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ποινή φυλάκισης 30 χρόνων επιβλήθηκε σε έναν άνδρα από την Μινεάπολη, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε το 7 μηνών βρέφος της φίλης του, επειδή το τεστ πατρότητας έδειξε ότι δεν είναι δικό του.

Τρεις φορές μέσα λίγες μόνο μέρες είχε μεταφερθεί το μωρό στο νοσοκομείο, φέροντας τραυματισμούς σε διάφορα σημεία του σώματός του. Όταν ο 24χρονος Κρις Μακ Μόρις, που υποτίθεται ότι πρόσεχε το μωρό απουσία της μητέρας του, ρωτήθηκε σχετικά από τους γιατρούς απάντησε ότι

συνέβη τη στιγμή που δεν κοιτούσε.

Κατά την τελευταία φορά που κλήθηκε ασθενοφόρο να παραλάβει το βρέφος από το σπίτι του, αυτό βρέθηκε ακίνητο στο πάτωμα ενώ ο άνδρας μιλούσε στο τηλέφωνο.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε δύο ώρες αργότερα.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της ιατροδικαστικής έκθεσης

Ιδιαίτερα σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της ιατροδικαστικής έκθεσης, καθώς το 7 μηνών κοριτσάκι φαίνεται να είχε 11 σπασμένα πλευρά, μώλωπες στο κεφάλι, την πλάτη και το υπόλοιπο σώμα, ενώ υπέστη εσωτερική αιμορραγία και ρήξη συκωτιού.

Ο 24χρονος ομολόγησε κατά την ανάκριση ότι σκότωσε το παιδί επειδή έμαθε ότι δεν ήταν δικό του, καθώς τρεις μέρες πριν το τραγικό περιστατικό είχε πραγματοποιηθεί τεστ πατρότητας.

Το άρθρο Σκότωσε βρέφος όταν έμαθε ότι δεν είναι δικό του εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα