Σκληρή μάχη για την ζωή του δίνει ο Αθανάσιος Πλεύρης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένος και υπό μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ιατρικού Κέντρου Αθηνών ο Αθανάσιος Πλεύρης εισήχθη στο νοσοκομείο την Κυριακή 13/11 με εικόνα σήψης. Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρεται

: «Είχαν προηγηθεί αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα», ενημέρωνε στην ανακοίνωσή του Ιατρικό Κέντρο, σημειώνοντας ότι «λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη».

Ενώ στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «Από τη θεραπευτική ομάδα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών διενεργήθηκαν και διενεργούνται όλες οι ενδεδειγμένες θεραπευτικές πράξεις, συντηρητικές και επεμβατικές. Η κατάσταση του ασθενούς εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη».

Ο πατέρας του 39χρονου δικηγόρου Κωνσταντίνος Πλεύρης μιλώντας εχθές στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου είχε δηλώσει «Είναι σοβαρά. Τον εγχειρίζουν στο Ιατρικό Κέντρο. Έχει πάθει μία λοίμωξη».

Η απίστευτη περιπέτεια του Θάνου Πλεύρη ξεκίνησε από την στιγμή που υπεβλήθη σε μια αγγειοχειρουργική επέμβαση στα κάτω άκρα, που είχε ως αποτέλεσμα να μολυνθεί από σταφυλόκοκκο.

Αρκετοί πολιτικοί έστειλαν μήνυμα για ταχεία ανάρρωση μέσω των κοινωνικών δικτύων. Ανάμεσά τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το άρθρο Σκληρή μάχη για την ζωή του δίνει ο Αθανάσιος Πλεύρης εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
plevris athanasios
Τυχαία Θέματα