Σκληρή αντιπολίτευση κατά Τσίπρα σχεδιάζει ο Κυριάκος!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε με την ομιλία του στη Βουλή ότι «η ευθεία επίθεση στον κ. Τσίπρα είναι η πρώτη του επιλογή». Με τη φράση «Είτε είστε ένας ψεύτης πρωθυπουργός με αυταπάτες, είτε ένας αυταπατώμενος πρωθυπουργός που δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του, δεν σας αξίζει να είστε πρωθυπουργός της χώρας…» προδιέγραψε τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια. «Εκτός

από αυταπάτη, υπήρξε και πολιτική απάτη», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος σημείωσε και παράγραφο του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε πει ότι «η άγνοια δεν είναι προσόν», ενώ σημείωσε «ότι το μυαλό όλων των Ελλήνων πήγε σε σας, κ. Τσίπρα…».

Ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνεχίσει τις επιθέσεις κατά της κυβέρνησης με βαριές κατηγορίες, όπως «οργανωμένη, μεθοδική, κυνική και αδίστακτη πολιτική απάτη». Ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει να μιλάει για τον ΣΥΡΙΖΑ με την ίδια σκληρότητα, όπως ότι «πρόκειται για τη χυδαιότερη επιχείρηση εξαπάτησης των Ελλήνων που έχει γίνει ποτέ!. Αντί να δείξει μεταμέλεια συνεχίζει να ψεύδεται και να παραποιεί την πραγματικότητα».

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα τονίζει παντού ότι «η ελληνική οικονομία έχασε για το 2015 και 2016 αθροιστικά 21 δισ. ευρώ. Η καθήλωση στην ύφεση οδηγεί στον φαύλο κύκλο των μέτρων. Σαν τον Σίσυφο η ελληνική κοινωνία καλείται να σπρώξει τον βράχο της δημοσιονομικής προσαρμογής. Τα μέτρα αποτυπώνουν την ιδεοληψία, αλλά και την άγνοιά σας για την πραγματική οικονομία. Οι νέοι φόροι θα οδηγήσουν νομοτελειακά ολοένα και περισσότερους να κρυφτούν στην παραοικονομία, ενώ οι έμμεσοι φόροι πλήττουν τα ασθενέστερα στρώματα. Στερείτε από τους πολίτες το κίνητρο να εργαστούν».

Ο κ. Μητσοτάκης θα επισημαίνει ότι στόχος της είναι η «πληβειοποίηση της μεσαίας τάξης και η εξόντωσή της. Οι έμμεσοι φόροι είναι πιο άδικοι». Ο κ. Μητσοτάκης θα υπενθυμίζει συνεχώς ότι «ο κόφτης είναι το μέτρο της προσωπικής αξιοπιστίας του κ. Τσίπρα». Δεν είναι τυχαίο ότι του είπε στη Βουλή. «Σας εξευτελίζουν με τον κόφτη και με το υπερταμείο και προσβάλλουν και τον ελληνικό λαό. Σήμερα είναι ημέρα ντροπής για την Βουλή των Ελλήνων. Πληρώνουμε τα ψέματα της κυβέρνησης. Γιατί το Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας έχει ζωή 100 χρόνια; Γιατί δεν αρκούσε το ΤΑΙΠΕΔ; Γιατί δεν σας εμπιστεύονται. Το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ η δομή και η λειτουργία του ΤΑΙΠΕΔ, αλλά οι ανακολουθίες σας».

Ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει να υπενθυμίζει αποσπάσματα από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ: «”Ακυρώνουμε τις προβλεπόμενες ιδιωτικοποιήσεις και την λεηλασία του δημόσιου πλούτου”. Ποιόν κοροϊδεύετε; Δεσμεύετε τις επόμενες γενιές. Είναι ντροπή σας». Για το υπερταμείο ο κ. Μητσοτάκης θα αναφέρει ότι «δεν μας ζήτησαν ποτέ από εμάς. Όταν τελειώσει η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου εμείς θα ανακτήσουμε την χαμένη εθνική μας αξιοπρέπεια. Γιατί εμείς πιστεύουμε στις αποκρατικοποιήσεις και στον περιορισμό του ρόλου του κράτους».

Ο κ. Μητσοτάκης θα σκληρύνει το άμεσο διάστημα, αφού το έδειξε στην επίθεση κατά Τσίπρα στη βουλή με τη φράση: «Είσαστε οπορτουνιστής λαϊκιστής και εξουσιολάγνος, το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι παραμονή στην εξουσία. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι το πρόβλημα και πρέπει να φύγει το συντομότερο. Το αίτημα για εκλογές είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Όσο πιο γρήγορα φύγετε, τόσο καλύτερο για την χώρα. Εμείς θα οικοδομήσουμε μία πολιτική συμμαχία, το πλατύ μεταρρυθμιστικό μέτωπο, που έχει ανάγκη η χώρα».

Το άρθρο Σκληρή αντιπολίτευση κατά Τσίπρα σχεδιάζει ο Κυριάκος! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα