Σημερινή αυλαία Σούπερ Λίγκας με ΟΦΗ - Βέροια (17:15)

Αρκετές αμφίρροπες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.Η αυλαία ανοίγει σήμερα (Σάββατο) με τρεις αναμετρήσεις.Στις 17:15,ο ΟΦΗ υποδέχεται τη Βέροια (17:15) και ο ΠΑΣ Γιάννινα την Ξάνθη (17:15).                                                                       Στις 19:30ο Λεβαδειακός φιλοξενεί

τον Άρη στο τρίτο σημερινό παιχνίδι.

Μόλις ένας βαθμός χωρίζει στο πρωτάθλημα τον ΟΦΗ και την Βέροια, με τις δύο ομάδες να «διασταυρώνουν τα ξίφη» τους στο «Γεντί Κουλέ».
Ο ΟΦΗ  βλέπει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες, ενώ για τη «βασίλισσα του Βορρά» θα προσπαθήσει παρά τα προβλήματα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας. 

Την ίδια ώρα η ομάδα των Ιωαννίνων προέρχεται από ήττα στην Τρίπολη και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, εκμεταλλευόμενη τη δύναμη της έδρας της. Από την άλλη μεριά, όμως, η Ξάνθη πέτυχε την πρώτη της νίκη, έπειτα από δύο μήνες και θέλει να χτίσει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Τα φώτα, όμως, είναι στραμμένα στο κυριακάτικο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, αφού ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός μπορεί να φιλοξενείται από την ουραγό ΑΕΚ και να είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, όμως, ένα ντέρμπι θα είναι για πάντα ντέρμπι!

 Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής, έχει ως εξής (όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την συχνότητα της NOVA):


Σάββατο 10 Νοεμβρίου
ΟΦΗ - Βέροια 17:15
ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη 17:15
Λεβαδειακός - Αρης 19:30

Κυριακή 11 Νοεμβρίου
Ατρόμητος - Πανιώνιος 15:00
ΠΑΟΚ - Πλατανιάς 17:15
Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης 17:15
ΑΕΚ - Ολυμπιακός 19:30

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου
Κέρκυρα - Παναθηναϊκός 19:30

Keywords
Τυχαία Θέματα