Σφοδρή σύγκρουση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Γεροβασίλη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξή της που δημοσίευσε σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών» απαντώντας σε ερώτημα σχετικό με την κοινωνική πολιτική δήλωσε πως η κυβέρνηση, τηρώντας την προεκλογική της δέσμευση προχώρησε στην ανακούφιση των ασθενέστερων οικονομικά ομάδων και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην επέκταση της κάρτας σίτισης, στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, την δωρεάν πρόσβαση των ανέργων στα ΜΜΜ

και των ανασφαλίστων στις Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας.

Σε άλλο απόσπασμα της συνέντευξής της και αναφερόμενη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κυρία Γεροβασίλη, χαρακτήρισε την ΝΔ “ένα γερασμένο, οικονομικά χρεοκοπημένο και ιδεολογικά ηττημένο κόμμα”

Η Νέα Δημοκρατία, μέσω του εκπροσώπου της Γιώργου Κουμουτσάκου, επιτέθηκε στην κυβέρνηση με αφορμή τις παραπάνω τοποθετήσεις και, επιστρέφοντας τους χαρακτηρισμούς, έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για πολιτική και ιδεολογική χρεοκοπία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δήλωση του Γ. Κουμουτσάκου

«Η κυβερνητική εκπρόσωπος ομολογεί σήμερα την πολιτική και ιδεολογική χρεοκοπία του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί, πράγματι, είναι πολιτική και ιδεολογική χρεοκοπία να περηφανεύεται η κυβέρνηση για την επέκταση της κάρτας σίτισης. Να παρουσιάζει, δηλαδή, τις μεγαλύτερες ουρές στα συσσίτια, ως επιτυχία.

Γιατί, πράγματι, είναι πολιτική και ιδεολογική χρεοκοπία να υπόσχεται η κυβέρνηση μέτρα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, σε εκείνους στους οποίους η ίδια έκοψε το ΕΚΑΣ.

Και κάτι ακόμα:

Πολιτική και ιδεολογική χρεοκοπία είναι να δεσμεύεσαι ότι θα σκίσεις τα μνημόνια, με ένα νόμο και ένα άρθρο και να καταλήγεις να υπογράφεις συνθηκολογώντας το σκληρότερο μνημόνιο και τον κόφτη μισθών και συντάξεων.

Πολιτική και ιδεολογική χρεοκοπία μιας πολιτικής δύναμης είναι να ταυτίζεται στη συνείδηση των πολιτών με το ψέμα και την εξαπάτηση.

Πολιτική και ιδεολογική χρεοκοπία μιας πολιτικής δύναμης είναι να βλέπει μέσα σε μόλις 18 μήνες διακυβέρνησης την κατάρρευση της απήχησής της στην κοινωνία.

Πολιτική και ιδεολογική χρεοκοπία είναι ως «αριστερά» να συγκυβερνάς με το αντίθετο άκρο του πολιτικού φάσματος, τους ΑΝΕΛ.

Save

Το άρθρο Σφοδρή σύγκρουση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Γεροβασίλη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα