Σφοδρή κακοκαιρία σε όλη την χώρα- Πλημμύρες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (pics&video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Έντονα προβλήματα από την σφοδρή κακοκαιρία που έχει ξεσπάσει σε όλη την χώρα. Προβλήματα υπάρχουν σε Μεσολόγγι, Πάτρα, Ναύπακτο, Πρέβεζα και Άρτα όπου πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια, ενώ ισχυρές πλημμύρες σημειώνονται και στην Αθήνα λόγω της έντασης των βροχοπτώσεων. Ενώ στην Θεσσαλονίκη

συνέβησαν ακόμη και τροχαία ατυχήματα λόγω της καταρρακτώδους βροχής.

Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Δυτική Ελλάδα


Στο Μεσολόγγι πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί πάνω από 100 κλήσεις για άντληση υδάτων. Ενώ σοβαρή βλάβη στο αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ που βρίσκεται κοντά στο ΤΕΙ είχε ως αποτέλεσμα τα νερά να κατευθύνονται προς την πόλη του Μεσολογγίου. Ο δήμος έχει αποστείλει εκσκαφικά μηχανήματα για να δημιουργήσουν αναχώματα.

Πολλά τα προβλήματα και στην Πάτρα όπου η καταιγίδα σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους προκάλεσε πολλές πλημμύρες σε καταστήματα και υπόγεια σπιτιών. Ενώ από τις πλημμύρες παρασύρθηκε και τραυματίστηκε μια γυναίκα μόλις βγήκε από το ταξί στο οποίο επέβαινε στην περιοχή Οβρυά. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ανάλογα προβλήματα αναφέρθηκαν τόσο στην Ναύπακτο όσο και στην Πρέβεζα.

Πιο σοβαρή είναι η κατάσταση στην Άρτα όπου έχουν πλημμυρίσει σπίτια, κτηνοτροφικές μονάδες και καλλιέργειες όπως και οικόπεδα, γέφυρες και γήπεδα που βρίσκονται κοντά στο ποτάμι.

Δείτε σχετικά βίντεο

Το άρθρο Σφοδρή κακοκαιρία σε όλη την χώρα- Πλημμύρες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (pics&video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα