«Σφαγή» στην Εξεταστική! Ο Λοβέρδος ζητάει νέα κατάθεση Κοντομήνα και τα «χώνει» στον Καρανίκα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τα πρωινάδικα είχαν την τιμητική τους στην Εξεταστική!

Όλα ξεκίνησαν, όταν τέθηκε σε συζήτηση το αίτημα του Ανδρέα Λοβέρδου να κληθεί σε επανεξέταση ο ιδιοκτήτης του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς μετά τα όσα κατήγγειλε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, για τον Νίκο Παππά και τους «ανθρώπους» του.

Καρανικάς

και Πρωινάδικα!

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας ,απέρριψε το αίτημα δια της πλειοψηφίας, υποστηρίζοντας πως ο κ. Κοντομηνάς είχε την ευκαιρία να καταθέσει στην Επιτροπή ότι ήξερε και μπορούσε να πει τότε, τώρα μπορεί εάν θέλει να βγάλει και 100… δελτία τύπου και να λέει ότι θέλει …» ενώ εκ παραδρομής ανέφερε «δεν μπορεί η εξεταστική εκπομπή να μετατραπεί σε πρωινάδικο…» κάτι που αμέσως το αντιλήφθηκε και το διόρθωσε λέγοντας «η εξεταστική επιτροπή να μετατραπεί σε πρωινάδικο…»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος εκμεταλλεύτηκε το λεκτικό αυτό λάθος και του επεσήμανε ότι «αυτά που λέτε πρωινάδικα είναι αυτά που παρακολουθεί το Μαξίμου. Ρωτήστε τον Καρανίκα…»

Το άρθρο «Σφαγή» στην Εξεταστική! Ο Λοβέρδος ζητάει νέα κατάθεση Κοντομήνα και τα «χώνει» στον Καρανίκα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα