Σεξουαλική …παρενόχληση Γάλλου Υπουργού από 29χρονη φοιτήτρια!

Είχαμε συνηθίσει γυναίκες θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης. Όμως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις με θύμα… τον υπουργό Οικονομίας της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Δράστιδα είναι μία 29χρονη φοιτήτρια, η οποία τον «βομβάρδιζε» με ερωτικές της φωτογραφίες από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι και πριν από λίγες ημέρες, όταν ο Υπουργός κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Midi Libre, ο Μακρόν λάμβανε εικόνες και μηνύματα ερωτικού περιεχομένου από 29χρονη φοιτήτρια Νομικής, η οποία τελικά συνελήφθη. Η κοπέλα είχε βρει τον προσωπικό λογαριασμό του Μακρόν, όταν ο τελευταίος τον ανακοίνωσε σε ένα συνέδριο για νέους επιχειρηματίες, ώστε να του στείλουν ιδέες για start-up.

Η φοιτήτρια έγραφε στα mail ότι αγαπάει τον Υπουργό. Κατηγορήθηκε ότι έστειλε «κακόβουλα μηνύματα που είχα στόχο να αναστατώσουν την ηρεμία» του υπουργού, ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε ψυχολογική εξέταση ώστε να οριστεί κατά πόσο θα δικαστεί για παρενόχληση.

«Δε μπορούμε να ανεχτούμε ένα δημόσιο πρόσωπο να πέφτει θύμα παρενόχλησης μέσω emails. Υπήρχαν φωτογραφίες της, για τις οποίες δεν μπορώ να προχωρήσω σε λεπτομέρειες», δήλωσε στην εφημερίδα δικηγόρος που ασχολείται με την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα