Σε συναγερμό η αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη μετά την επίθεση στο Ντολμάμπαχτσε

Σε συναγερμό βρίσκεται η τουρκική αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη καθώς σήμερα το μεσημέρι υπήρξε επίθεση με πυροβολισμούς έξω από το παλάτι Ντολμάμπαχτσε, το οποίο αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς εντός της Πόλης, ενώ σε αυτό στεγάζονται και τα γραφεία του πρωθυπουργού της Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη.

Με βάση τα όσα μεταδόθηκαν από το πρακτορείο Ντογκάν, οι αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα που έφεραν μαζί τους αυτόματα όπλα, ενώ όπως ειπώθηκε στόχος της επίθεσης ήταν οι αστυνομικοί που φρουρούν την

είσοδο του ανακτόρου.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει και ασθενοφόρα καθώς υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για τραυματισμούς, ενώ αποκλείστηκε και η πλατεία Ταξίμ.

Αναφορές υπήρξαν και για έκρηξη εκτός από πυροβολισμούς, όμως αυτό το θέμα δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός Νταβούτογλου έλειπε από το γραφείο της Πόλης, καθώς βρισκόταν στην Άγκυρα, ενώ δεν διέκοψε ομιλία του που μεταδιδόταν και από την τηλεόραση την στιγμή της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα