Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση-«σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση - σκούπα της ΕΛ.ΑΣ στο κέντρο της Αθήνας. Ειδικότερα, στην Ομόνοια αστυνομικοί επιχειρούν με σκύλους για ανίχνευση ναρκωτικών, ενώ αναζητούνται και εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες.

Μαζί με την παράνομη μετανάστευση οι ομάδες των αστυνομικών αντιμετωπίζουν και περιστατικά παρεμπορίου, πορνείας, ναρκωτικών κ.ά. από νωρίς σήμερα το πρωί, δεκάδες αστυνομικοί, έχοντας χωριστεί σε ομάδες, περιπολούν σε διάφορα σημεία του κέντρου, ενώ στο στόχαστρο τους μπήκαν ειδικά τα στενά

γύρω από τη Νομική, την ΑΣΟΕΕ και άλλες περιοχές, όπου «ανθεί» το παρεμπόριο και η διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών κατά την διάρκεια των ελέγχων που έκαναν την Τετάρτη, πρώτη μέρα της επιχείρησης - σκούπα στο κέντρο συνέλαβαν έναν υπήκοο Μπαγκλαντές, ενώ υποβλήθηκαν μηνύσεις σε βάρος δύο ελλήνων και δύο αλλοδαπών, γιατί παρείχαν κατάλυμα έναντι χρηματικού ποσού σε παράνομους μετανάστες.

Ειδικότερα σε πέντε διαμερίσματα δύο πολυκατοικιών, στις οδούς Μάρνη και Σηλυβρίας, βρέθηκαν στοιβαγμένοι 28 αλλοδαποί (11 υπήκοοι Σομαλίας, 3 Αφγανιστάν, 9 Αλγερίας, 2 Μαρόκου και 3 Μπαγκλαντές), οι οποίοι βρίσκονται παράνομα στη χώρα.

Ο αλλοδαπός που συνελήφθη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι υπόλοιποι κρατούνται στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για απέλαση.

Πηγή: tanea.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα