Δράση σε Europa League

Απόψε διεξάγονται οι αναμετρήσεις της φάσης των «8» του Europa League (22:05), με την παρουσία των ισπανικών ομάδων να κλέβει την παράσταση. Οι τρεις ομάδες της Ισπανίας δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο για πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Τον ρόλο του «φαβορί» καλούνται να επιβεβαιώσουν οι ισπανικές Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαλένθια στις αναμετρήσεις με Ανόβερο και Άλκμααρ, αντίστοιχα. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φιλοξενεί τη Μέταλιστ, ενώ η Σάλκε υποδέχεται στη Γερμανία την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Άλκμααρ-Βαλένθια

Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τον τιμωρημένο Φίργκεβερ, ενώ οι Ισπανοί δεν θα έχουν στις τάξεις τους τους Μίγκελ, Κανάλες, Μπανέγκα και Ραμί.

Όσον αφορά την παράδοση, η Άλκμααρ μετράει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα κόντρα σε Ισπανούς, ενώ η Βαλένθια δεν έχει ηττηθεί ποτέ από Ολλανδούς.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ανόβερο

Οι γηπεδούχοι αναμένεται να αγωνιστούν χωρίς τους Τιάγκο και Σίλβιο, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Αντρεάσεν.

Όσον αφορά την παράδοση, η Ατλέτικο ως γηπεδούχος με γερμανικές ομάδες μετράει οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, ενώ το Ανόβερο έχει μία ισοπαλία απέναντι στη Σεβίλλη (1-1).

Σάλκε-Αθλέτικ Μπιλμπάο

Για τους γηπεδούχους, ο Χουμπ Στέφενς θα έχει στο «απουσιολόγιο» του τους Χέβεντες και Μέτσελντερ, ενώ οι Βάσκοι θα παραταχθούν χωρίς τους Όσιο, Καστίγιλ, Σαν Χοσέ, Γκουρπέγκι, Χάβι Μαρτίνεθ, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Λόπεζ.

Η Σάλκε σε 10 αγώνες απέναντι σε Ισπανούς, έχει απολογισμό πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες εντός έδρας, ενώ η Μπιλμπάο έχει τρεις ήττες επί γερμανικού εδάφους.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μέταλιστ

Η Σπόρτινγκ θα αγωνιστεί με τέσσερις απουσίες καθώς θα λείψουν οι Ονιέβου, Ροντρίγκες, Ρινάουντο και Περεϊρίνια, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στον τιμωρημένο Εντμάρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα