Σε μια κόλαση ναρκωτικών, βίας και πορνείας ζούσε η μικρή Άννυ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τη φρίκη μέσα στην οποία ζούσαν οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της ανατριχιαστικής δολοφονίας της 4χρονης Άννυ, αλλά και το ίδιο το παιδί, περιέγραψαν οι μάρτυρες στις σημερινές καταθέσεις τους στο δικαστήριο.

Ξεπερνούν και την πιο διεστραμμένη φαντασία όσα ακούγονται στο δικαστήριο για τα όσα συνέβαιναν μέσα στο διαμέρισμα – σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα.

Οι μάρτυρες της υπόθεσης καταθέτουν ο ένας μετά τον άλλον στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, αφήνοντας άφωνους με τις αποκαλύψεις τους δικαστές και ενόρκους.

«Πρώτα είδαμε τις ροζ κηλίδες στα σκαλιά κάτι σαν ξεπλυμένο αίμα, μετά μυρίζαμε μια άσχημη μυρωδιά και μετά όλη η πολυκατοικία μύριζε έντονα κολόνια….».

Αυτό κατέθεσε στο δικαστήριο η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, όπου διέμεινε η Άννυ, με την μητέρα της και τον πατέρα της, Στανισλάβ Μπακαρτιεβ (γνωστός ως Σάββας), ο οποίος κατηγορείται ότι μαζί με τον φίλο του και συγκατηγορούμενο του Νασίφ Αχμεντόφ ή Νίκι δολοφόνησε την κόρη του, την τεμάχισε, μαγείρεψε τα μέλη της και στη συνέχεια τα πέταξε στα σκουπίδια.

«Σε αυτό το διαμέρισμα έρχονται νύχτα φεύγουν νύχτα όλοι βουλγαρικής καταγωγής. Εγώ όταν γνώρισα το Σάββα ήταν μόνος του με ένα σκυλάκι. Είχαμε μιλήσει τον είχα συναντήσει τέσσερις πέντε φόρες. Μια φορά είχα δει και τη Δημήτρινα».

«Με φώναξε η μαμά μου «κατέβα ο Σάββας σκοτώνει τη γυναίκα του». Όταν κατέβηκα είχαν σταματήσει τον καυγά και είχαν μπει στο διαμέρισμα. Πήγε ένας γείτονας στην αστυνομία και όταν ήρθε δεν άνοιξαν. Νομίζω ότι την μέρα που μάλωσε με την Δημητρίνα μου έφερε την Άννυ και είπε αυτό είναι το παιδί μου, του είπα ότι είναι πολύ όμορφο να το προσέχει», περιέγραψε η διαχειρίστρια.

Η μάρτυρας ανέφερε πως εκείνη την ημέρα ο Σάββας τους είπε πως «η Δημήτρινα δε θέλει να δει το παιδί της και εγώ προσπαθώ να την πείσω να δει το παιδί της, να κατέβει κάτω να το δει». «Η μητέρα μου μετά του είπε «γιατί την δέρνεις τη γυναίκα σου δε σου τα έφερε σήμερα;...»

Η μάρτυρας εξέφρασε τη πεποίθηση πως το περιστατικό έγινε παρουσία της μικρής Άννυ. Όπως είπε εκείνη μόνο μια φορά είχε ακούσει τη φωνή της μικρής ενώ επικαλέστηκε μαρτυρία ένοικου που έχει φύγει από τη ζωή ότι άκουγε το παιδάκι να κλαίει. Η μάρτυρας αναφέρθηκε και στον δεύτερο κατηγορούμενο Νικολάι επισημαίνοντας πως τον είχε δει μια φορά. «Μου παρουσιάστηκε ως μοντελίστ από την Τυνησία», ανέφερε ενώ τόνισε πως μύριζε ωραία και ήταν περιποιημένος.»

«Μισά – μισά τα έκαναν με το Νικολάι»

Νωρίτερα, σοκ προκάλεσε στη δικαστική αίθουσα η κατάθεση ενός άνδρα πρώην ερωτικού συντρόφου του Στανισλάβ Μπακαρτιέβ, ο οποίος ανέφερε στο δικαστήριο ότι «ο Σάββας έπινε πολλή ηρωίνη» και είπε ότι ο πατέρας της μικρής εκδίδονταν μέσω αγγελιών στο Διαδίκτυο.

«Όσο ήμασταν ζευγάρι ο Σάββας δεν έκανε χρήση ηρωίνης. Είχαμε δυο χρόνια σχέση, γνωριστήκαμε το 2008. Ο Σάββας γνωρίστηκε με τη μητέρα της Άννυ, τη Δημητρίνα το 2010. Η Δημητρίνα έμεινε έγκυος και το κράτησε μυστικό από τον Σάββα. Εκείνος το έμαθε στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ήθελε να κρατήσουν το παιδί» είπε ο μάρτυρας αρχίζοντας την κατάθεσή του στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του ιδίου, ο Νικολάι ήταν φίλος με τον Σάββα. «Δεν είχε μυαλό για να κάνει τέτοια πράγματα ο Σάββας, ο άλλος (σ.σ. ο Νίκι) ήταν κλειστός, δεν μιλούσε, αυτός είχε μυαλό…», συνέχισε ο μάρτυρας αποδίδοντας σε αυτό το σημείο της κατάθεσής του τις ευθύνες στον συγκατηγορούμενο του πατέρα της Άννυ για να πει, ωστόσο, λίγο αργότερα:«Πιστεύω ότι τα κάνανε και τα σχεδίασαν μισά-μισά».

Ο μάρτυρας ανέφερε στο δικαστήριο πως και η μητέρα της 4χρονης έκανε χρήση ναρκωτικών – «μόνο μαύρο» όπως είπε – και ότι το ζευγάρι μάλωνε «για την πρέζα».

Πρόεδρος: Τον Απρίλιο του 2015 έκανε χρήση ο Σάββας;

Μάρτυρας: Ναι από τότε που έφυγε από μένα έκανε συστηματικά.

Πρόεδρος: Πώς θα χαρακτηρίζατε τον Σάββα;

Μάρτυρας: Ήταν πολύ καλός, δεν είχε πρόβλημα με κανένα.

Πρόεδρος: Ο Σάββας θα μπορούσε να έχει την ανατροφή της Άννυ;

Μάρτυρας: Πρώτα απ’ όλα λόγω της πρέζας κοιμόταν πάρα πολύ, μια φορά είχε κοιμηθεί για 12 ώρες.

Εισαγγελέας: Ο Νίκι είχε ερωτική σχέση μόνο με γυναίκες ή και άντρες;

Μάρτυρας: Και άντρες.

Εισαγγελέας: Είχε σχέση και με τον Σάββα;

Μάρτυρας: Όχι, δεν το ξέρω.

Εισαγγελέας: Ο Σάββας εκδιδόταν κιόλας;

Μάρτυρας: Ναι. Τον είχα δει να κλείνεται σε ένα δωμάτιο και να μιλάει στο τηλέφωνο. Μετά βγήκε και μας είπε ότι είχε ένα πελάτη από αγγελία στο Ίντερνετ και ότι θα έφευγε…

«Τη σκότωσε γιατί θα τον άφηναν»

Φίλη και συνάδελφος της επίσης κατηγορουμένης μητέρας της Άννυ, η οποία βρέθηκε μαζί της στη Γερμανία, είπε στο δικαστήριο: «Δούλευα με τη Δημητρίνα μαζί στο στούντιο. Η Δημητρίνα είχε πάει στη Γερμανία να δει κάποιο φίλο της. Στον Σάββα είχε πει να αφήσει το παιδί, την Άννυ, στη μητέρα του. Νομίζω ότι φοβόταν γιατί ο Σάββας έκανε χρήση ναρκωτικών».

Πρόεδρος: Τι πήγαινε να κάνει στη Γερμανία;

Μάρτυρας: Θα πήγαινε να δει το Γερμανό και να πάρει χρήματα…

Η ίδια μάρτυρας κατέθεσε ότι η μητέρα της Άννυ – η οποία όπως είπε έκανε καμία φορά χρήση ναρκωτικών – ρωτούσε καθημερινά τον Σάββα από την Γερμανία για το παιδί και εκείνος της έλεγε ότι είναι στην μητέρα του. «Δεν ανησυχούσε γιατί μιλούσε κάθε μέρα με το παιδί» είπε και συνέχισε: «Η Δημητρίνα μου είχε πει πως θα έπαιρνε το παιδί και θα πήγαινε στη Γερμανία. Σκέφτηκα ότι έκανε αυτό που έκανε γιατί κατάλαβε ότι η Δημητρίνα θα έπαιρνε το παιδί και θα έφευγε».

Πούλησε όλα τα παιχνίδια της μικρής για 50 ευρώ

Είχε προηγηθεί η κατάθεση ενός άλλου μάρτυρα, ο οποίος περιέγραψε πως ο πατέρας της Άννυ τον είχε επισκεφθεί στο χώρο όπου δούλευε για να του πουλήσει, όπως παιχνίδια τα οποία εκείνος αγόρασε έναντι 50 ευρώ.

«Έκαναν ναρκωτικά μπροστά στην Άννυ»

«Τον Απρίλιο του 2015 γνώρισα τον Νικολάι. Είχαν έρθει με ένα φίλο του να πιούνε στον Πεδίον του Άρεως. Πήγαν να τους κλέψουν στην αγοραπωλησία και είπα κρίμα τα παιδιά και τους βοήθησα και έτσι τους γνώρισα», κατέθεσε στο δικαστήριο φίλος του Νικολάι.

Ο μάρτυρας χαρακτήρισε χρήστη τον Σάββα και είπε πως «έπιναν καθημερινά ναρκωτικά». Περιγράφοντας ένα απόγευμα στο σπίτι του Σάββα, όπου είχε πάει με τον Νικολάι, υποστήριξε ότι έκαναν ναρκωτικά μπροστά στη μικρή. «Όταν είχα πάει ήταν και το κοριτσάκι εκεί. Ήταν μπροστά όταν κάναμε ναρκωτικά. Το κοριτσάκι έλεγε «θέλω να πάω στη γιαγιά μου» και της φώναξε. Δεν τη χτύπησε. Πάντως είχα την αίσθηση ότι ο Σάββας με το Νικολάι έμεναν μαζί».

Αν και ο ίδιος δεν είδε ποτέ βίαιη συμπεριφορά του Σάββα σε βάρος της 4χρονης κόρης του, ο Νικολάι του εκμυστηρεύτηκε ότι «ο Σάββας για τιμωρία το έκανε μπάνιο με κρύο νερό το παιδί και το χτυπούσε».

Το άρθρο Σε μια κόλαση ναρκωτικών, βίας και πορνείας ζούσε η μικρή Άννυ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
άννυ ήταν εκτεθειμένη σε ναρκωτικά
Τυχαία Θέματα