Σε «κόκκινο» συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ – Σαρώνουν την Αθήνα για τη γιάφκα του Μαζιώτη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δύο συνεργούς του Νίκου Μαζιώτη και κυρίως τη γιάφκα που κρύβονταν ο καταζητούμενος τρομοκράτης στο κέντρο της Αθήνας, αναζητούν οι αστυνομικές αρχές, μετά τη σύλληψή του.

Όπως εκτιμά η αντιτρομοκρατική, ο Μαζιώτης είχε δύο συνεργούς, τους οποίους αναζητούν μέσα από τα κλειστά κυκλώματα από κάμερες ασφαλείας από τους δρόμους όπου πέρασε ο Μαζιώτης κατά τη διάρκεια της καταδίωξής του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην αντιτρομοκρατική έχουν ήδη καταλήξει

στην ταυτότητα των δυο προσώπων που συνήθως πλαισιώνουν τον Μαζιώτη, στις ληστείες που φέρεται να διέπραξε στην επαρχία – με στόχο να ενισχύσει το λεγόμενο “Επαναστατικό ταμείο” – και πιθανότατα τον συνόδευαν και σήμερα στο κέντρο της Αθήνας.

Οι έρευνες που πραγματοποιούνται στην περιοχή του κέντρου είναι εξονυχιστικές καθώς οι ιθύνοντες της ΕΛ.ΑΣ δεν θέλουν να δοθεί χρόνος στους τρομοκράτες να εγκαταλείψουν τη γιάφκα και κυρίως να την “αδειάσουν” από στοιχεία…

Ελαφρά τραυματίστηκαν οι δύο τουρίστες

Προς το παρόν πάντως δεν έχει διευκρινιστεί από ποια όπλα επήλθαν οι τραυματισμοί των δυο άτυχων τουριστών. Ωστόσο, κανέναν κίνδυνο δεν διατρέχουν οι δύο τουρίστες που τραυματίστηκαν στην ανταλλαγή πυρών μεταξύ των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Νίκου Μαζιώτη. Ο ένας μάλιστα δεν έμεινε καν στο νοσοκομείο και έφυγε πεζός με τη σύζυγό του.

Το άρθρο Σε «κόκκινο» συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ – Σαρώνουν την Αθήνα για τη γιάφκα του Μαζιώτη εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα