Παναθηναϊκός: Στη Μάιντς ο Καπίνο, τον αντικαθιστά ο Άγγλος Λουκ Στιλ

20:13 16/7/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο Στέφανος Καπίνο αποτελεί από σήμερα παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο νεαρός διεθνής τερματοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπουντεσλίγκα, όπου θα φορέσει τη φανέλα της Μάιντς.

«Γεια σας, ονομάζομαι Στέφανος Καπίνο, είμαι 20 ετών, τερματοφύλακας από τον Παναθηναϊκό. Μόλις υπέγραψα στη Μάιντς και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δεν βλέπω την ώρα να παίξω το πρώτο παιχνίδι με την ομάδα και να συναντήσω τους νέους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και να μάθω τα πάντα εδώ στη Γερμανία. Δεν μπορώ
να περιμένω για να αγωνιστώ στην Μπουντεσλίγκα» ήταν το πρώτο μήνυμα του Καπίνο προς τους οπαδούς της νέας ομάδας του, μέσω του λογαριασμού facebook που διατηρεί ο σύλλογος.

Από τη μετακίνηση του Καπίνο ο Παναθηναϊκός θα λάβει περίπου 2,3 εκατ. ευρώ. Όσο για τον αντικαταστάτη του; Αυτός θα είναι ο 30άχρονος Άγγλος Λουκ Στιλ (βλ. φωτό), που βρίσκεται από το πρωί στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα, με τον Στιλ μάλιστα να φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να κάνει ατομικό πρόγραμμα το απόγευμα, στο Κορωπί!
Keywords
Τυχαία Θέματα