Σε εξαιρετική κατάσταση η Σταντάρ πριν τον Παναθηναϊκό

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Περίπατο» έκανε το ντέρμπι της Βαλλόνης η Σταντάρ Λιέγης, η οποία επικράτησε 3-0 της Σαρλερουά και δείχνει σε πολύ καλή φόρμα, λίγο πριν τα κρίσιμα παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λίγκ με τον Παναθηναϊκό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ στο 13′ ο Μπία άνοιξε το σκορ. Πολύ καλή κυκλοφορία από τη Σταντάρ, ταχύτητα στο παιχνίδι της και στο 19′ ο Μπία πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Η

αντίπαλος του Παναθηναϊκού έχασε αρκετές ευκαιρίες, αφού Εζεκίελ, Ντε Καμάργκο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Το 3-0 διαμόρφωσε στο 57′ ο Καρσελά. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τη Σαρλερουά ήταν στο 83′ με τον Ντονγκάλα, αλλά ο Καβασίμα με εξαιρετική επέμβαση κράτησε το μηδέν.

Σταντάρ: Καβασίμα, Σταμ, Τεσέιρα, Αρσλάναγκιτς, Βαν Ντάμε, Καρσελά (76′ Μπόμπο), Μαρκέ, Λουμάντζα (72′ Αγντάρεβιτς), Μπία, Εζεκίελ, Ντε Καμάργκο (88′ Μαέ)

Το άρθρο Σε εξαιρετική κατάσταση η Σταντάρ πριν τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα