Σχεδόν πενήντα βίντεο ερευνά η Ασφάλεια για να βρει τον δολοφόνο της Δώρας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Tου Πέτρου Καρσιώτη

Μέσα από τις εικόνες περίπου πενήντα βίντεο, που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, θα προσπαθήσουν να «δουν” τον δολοφόνο της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, το άτομο που της κατάφερε 14 μαχαιριές μέσα στο Β Νεκροταφείο της Αθήνας.

Δεν διέφυγε με αυτοκίνητο ή μοτοποδήλατο

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Alphafreepress, οι ερευνητές της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει να φέρουν

στο φως τον στυγερό δολοφόνο της Δώρας, είναι πεπεισμένοι μετά τον πρώτο κύκλο ερευνών στον ευρύτερο τόπο της δολοφονίας, ότι ο δράστης δεν διέφυγε με αυτοκίνητο η μοτοποδήλατο.

Πιθανότατα μπήκε σε βαγόνι τρένου με κατεύθυνση την Ομόνοια

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανολογείται σφόδρα αφού έχει αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο, να διέφυγε με το πρώτο τρένο που πέρασε από το σταθμό, που βρίσκεται κοντά στο Β κοιμητήριο.

Έτρεξε περίπου 20 έως 30 μέτρα στο κοιμητήριο

Έτσι, προσπαθώντας να ανασυνθέσουν μέσα από την έρευνα των δεδομένων τις κινήσεις του μετά το έγκλημα, έχουν σχεδόν καταλήξει ότι αφήνοντας τη Δώρα αιμόφυρτη, έτρεξε πριν ακόμη αντιληφθεί την τραγωδία, περίπου 20 με τριάντα μέτρα και υπερπήδησε το τοιχίο του κοιμητηρίου.

Βρέθηκε στη λεωφόρο Ηρακλείου κοντά στον σταθμό

Βρέθηκε στο δρόμο και λίγα μέτρα μετά περπάτησε στη λεωφόρο Ηρακλείου με κατεύθυνση το σταθμό του τρένου που βρίσκεται πολύ κοντά.

Η Αστυνομία εκείνη τη βραδιά σταμάτησε για λίγο την λειτουργία των συρμών

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία τη μοιραία εκείνη βραδιά και όταν ανέπτυξε τις δυνάμεις της γύρω από το κοιμητήριο, είχε ζητήσει να σταματήσει για λίγο η λειτουργία του Ηλεκτρικού για να κάνει έρευνες.

Όλα δείχνουν ότι είχε μπει σε βαγόνι

Όλα δείχνουν ότι ο δολοφόνος είχε μπει σε βαγόνι και κατευθυνόταν ήδη προς την Ομόνοια.

Άγνωστο ακόμη αν αποβιβάστηκε σε κάποιο ενδιάμεσο σταθμό του τρένου.

Γι΄αυτό πήραν τα διαθέσιμα από παντού βίντεο

Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί έχουν πάρει τα βίντεο από όλους τους σταθμούς του Ηλεκτρικού, αλλά και σε κάθε σταθμό έχουν ελέγξει τις εξόδους και τους γύρω δρόμους.

Κίνητρο: Φαίνεται ότι απομακρύνθηκε η εκδοχή του περιβάλλοντος

Σε ό,τι αφορά το κίνητρο του δράστη, φαίνεται ότι η Αστυνομία έχει απομακρυνθεί πολύ από την εκδοχή να προέρχεται αυτός από το περιβάλλον της άτυχης Δώρας Ζέμπερη.

Δεν προκάλεσαν υποψίες στην Αστυνομία

Όλοι όσοι έχουν εξεταστεί δεν προκάλεσαν υποψίες με τη συμπεριφορά τους ούτε μεταξύ αυτών, που έχουν καταθέσει ως απλοί μάρτυρες βλέπει κάποιον η Αστυνομία που θα μπορούσε να διαπράξει ένα τόσο άγριο έγκλημα.

Ζήτησαν από όλους γενετικό υλικό

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ζήτησε και πήρε από όλους-ακόμη και από τον πατέρα της Δώρας και τον άνθρωπο που σχετιζόταν έως το καλοκαίρι μαζί της, οπότε και χώρισαν- DNA για να συγκριθεί με τα όποια ευρήματα στον τόπο της δολοφονίας που συντάραξε το πανελλήνιο.

Εκτός κάδρου το περιβάλλον

Έτσι μετά και από αυτόν τον κύκλο, φαίνεται να καταλήγουν ότι ο δολοφόνος με το μαχαίρι βρίσκεται εκτός του κάδρου του περιβάλλοντος της Δώρας, τουλάχιστον από τα μέχρι τώρα στοιχεία.

Μοιραία πάνε στην εκδοχή του πωρωμένου κακοποιού

Μοιραία πάνε οι ερευνητές στην εκδοχή της αιματηρής δράσης ατόμου, πωρωμένου κακοποιού, ο οποίος είχε το μαχαίρι ως… προέκταση του χεριού του, όπως λένε χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές.

Η επιδίωξη του μέσα στο κοιμητήριο δεν είναι σαφής

Η επιδίωξή του κατά την προσέγγιση της Δώρας, δεν είναι απολύτως σαφής.

Άλλοι αστυνομικοί πιστεύουν ότι κίνητρο ήταν η τσάντα της 32χρονης εφοριακού την οποία και άρπαξε ο δράστης, άλλοι σκέπτονται και το ενδεχόμενο καθώς ήταν ωραία κοπέλα να την προσέγγισε ο μετέπειτα δολοφόνος της με άλλες βλέψεις.

Το βέβαιο είναι ότι άρπαξε την τσάντα της εφοριακού, ίσως και για να το παρουσιάσει και ο ίδιος ως ληστεία.

Θα φανεί μόνο αν συλληφθεί ο δολοφόνος

Όποια κι αν είναι η αλήθεια που θα φανεί μόνο όταν συλληφθεί ο δολοφόνος, η Δώρα αντέδρασε.

Η γροθιά στο δεξιό μέρος του προσώπου

Γι αυτό και όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής ο φονιάς τη χτύπησε στη δεξιά πλευρά του προσώπου με γροθιά!

Κι όταν η αντίδραση συνεχίστηκε, τράβηξε το μαχαίρι.

Έχουν ανοίξει φάκελοι σεσημασμένων που έχουν χρησιμοποιήσει μαχαίρι

Στα γραφεία τους οι αξιωματικοί της ασφάλειας έχουν ανοίξει φακέλους ατόμων, που έχουν χρησιμοποιήσει μαχαίρι στις όποιες επιθέσεις τους για ληστεία η σεξουαλική προσέγγιση.

Βέβαιοι ότι το έχει ξαναχρησιμοποιήσει

Είναι βέβαιοι ότι με δεδομένο ότι έφερε μαζί του μαχαίρι και μάλιστα με μεγάλη λάμα το έχει ξαναχρησιμοποιήσει είτε για να ακινητοποιήσει είτε για να τραυματίσει θύμα του.

Το άρθρο Σχεδόν πενήντα βίντεο ερευνά η Ασφάλεια για να βρει τον δολοφόνο της Δώρας εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα