Σαρρής: Δεν παραιτούμαι

Ο Γιώργος Σαρρής όχι μόνο δεν έχει πρόθεση να παραιτηθεί αλλά θα ηγηθεί της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ως το τέλος της θητείας της παρούσας διοίκησης, δηλαδή το 2016.

Αυτό δήλωσε κατηγορηματικά μετά το φιλικό αγώνα με τη Σερβία στα Χανιά ο πρώτος παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, επαναλαμβάνοντας για άλλη μια φορά το mea culpa.

«Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, το έχουν αναδείξει τεχνηέντως. Δεν έχουμε λάβει τέτοιου

είδους μηνύματα από κάποιον, και πάλι όμως λέω ότι όλες οι αποφάσεις δεν πρέπει να ληφθούν εν θερμώ. Οι εκλογές της ΕΠΟ είναι προγραμματισμένες για το 201, με ένα νέο καταστατικό το οποίο έχει κατατεθεί έχει εγκριθεί και από την UEFA και απλώς περιμένουμε την έγκρισή του. Είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας όλα» τόνισε ο κ. Σαρρής.

Όσο για τη δήλωσή του τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής, μετά την ήττα από τα Νησιά Φερόε, ότι αναλαμβάνει την ευθύνη; «Εννοούσα ότι αναλαμβάνω την ευθύνη της επιλογής του Ρανιέρι. Όταν είχα προσλάβει τον Ρανιέρι είχα πει ότι τα πάντα κρίνονται από το αποτέλεσμα, έτσι η επιλογή κρίνεται λανθασμένη. Δεν μπόρεσε να εγκλιματιστεί στην ελληνική πραγματικότητα ή εμείς στη δική του» διευκρίνισε.

Για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της Εθνικής παραδέχθηκε ότι η ΕΠΟ ακόμη δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα, ενώ για την αναστολή των επαγγελματικών πρωταθλημάτων η απάντησή του «έδειξε» ότι η κατάσταση οδεύει προς άρση της απόφασης που ελήφθη την περασμένη Παρασκευή.

«Θα ασχοληθούμε αύριο. Θα δούμε τι θα πει και η Σούπερ Λίγκα και θα λάβουμε κι εμείς την απόφασή μας. Με μια απόφαση της Σούπερ Λίγκας ανάλογη με εκείνη της Football League θα ξαναδούμε το θέμα» υπογράμμισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα