Σαμαράς: Εκλογές το πολύ μέχρι το Πάσχα

Καταληκτική ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εκλογών θεωρεί την 15η Απριλίου ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Σε άρθρο του στην εφημερίδα ‘’Real News’’ ο κ. Σαμαράς τονίζει, πως «είχαμε προσδιορίσει όλοι μαζί ως καταλληλότερη ημερομηνία την 19η Φεβρουαρίου. Αν η συμφωνία για ανταλλαγή ομολόγων λήξει νωρίτερα μπορούν οι εκλογές

να γίνουν νωρίτερα. Αν χρειαστούν μερικές εβδομάδες ακόμα, τότε μπορούν οι εκλογές να καθυστερήσουν λίγο ακόμα. Αλλά να εξηγούμαστε: όχι μετά το Πάσχα».

Ο πρόεδρος της ΝΔ θεωρεί πως «είναι προς το συμφέρον της χώρας να υπάρξει κυβέρνηση με νωπή και ισχυρή εντολή», προειδοποιώντας παράλληλα «όσους παίζουν μικροκομματικά παιχνίδια, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν και την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητά μας».

Τέλος ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στην παραίτηση των δύο ανώτατων δικαστικών που εξετάζουν το οικονομικό έγκλημα, επισημαίνοντας ότι «κάτι δεν πάει καλά. Όσοι πιστεύουν λοιπόν ότι η περίοδος προσφέρεται για μικροκομματικές μεθοδεύσεις, ας γνωρίζουν ότι η υπομονή μας δεν είναι ανεξάντλητη».

Keywords
Τυχαία Θέματα