Ρόδος: Αδίστακτοι διαρρήκτες φίμωσαν και λήστεψαν ηλικιωμένη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Περίμενε φίλους στο σπίτι, αλλά έφτασαν πρώτοι οι ληστές!

Όταν άκουσε θορύβους στην πόρτα, η ηλικιωμένη γυναίκα στην Κρεμαστή της Ρόδου, ήταν σχεδόν βέβαιη ότι ήταν οι επισκέπτες με τους οποίους θα περνούσε τη βραδιά της.

Ξαφνικά όλα έγιναν εφιάλτης. Στην πόρτα ήταν οι ληστές. Την αιφνιδίασαν οι δύο εισβολείς και την ακινητοποίησαν με απειλές για τη ζωή της.

Μόνη καθώς ήταν εκείνη την ώρα, οι ληστές έδρασαν ανενόχλητοι. Την έδεσαν και την φίμωσαν, ώστε να μπορέσουν να ερευνήσουν με την ησυχία τους

το σπίτι αναστατώνοντας όλα τα δωμάτια.

Αφού άρπαξαν κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα αξίας, άφησαν δεμένη την άτυχη γριούλα και εξαφανίστηκαν.

Η ηλικιωμένη, κατάφερε να βγάλει την πετσέτα με την οποία της είχαν κλείσει το στόμα και να καλέσει σε βοήθεια τους γείτονές της.

Μόλις την προηγούμενη της εισβολής στο σπίτι, η Αστυνομία είχε εξιχνιάσει τέσσερις περιπτώσεις ληστειών και δύο κλοπές, που διαπράχθηκαν στην πόλη της Ρόδου την τελευταία εβδομάδα.

Για τις υποθέσεις, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις Ρομά, ηλικίας από 14 έως 16 χρόνων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, περιφέρονταν σε χώρους στάθμευσης οχημάτων σε πολυκαταστήματα στην πόλη της Ρόδου, όπου αιφνιδίαζαν τους πολίτες μόλις κατέβαιναν από τα αυτοκίνητά τους, από τους οποίους αφαιρούσαν με χρήση βίας χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Το άρθρο Ρόδος: Αδίστακτοι διαρρήκτες φίμωσαν και λήστεψαν ηλικιωμένη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα