«Σταμάτησε ο χρόνος»! Στην Βόρεια Κορέα δεν γνωρίζουν ακόμη ότι «βγήκε» ο Τραμπ! (Photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Κιμ Γιονγκ Ουν … είναι, ότι θέλει κάνει!

Όλος ο πλανήτης έχει μάθει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ, θα είναι ο επόμενος πρόεδρος, εκτός από μία χώρα, μα … εννοείται ότι μιλάμε για την Βόρεια Κορέα.

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά από τη διεξαγωγή των αμερικανικών εκλογών και τα κρατικά ΜΜΕ της Βόρειας Κορέα,ς ακόμη δεν έχουν αποκαλύψει ποιος κέρδισε την «κούρσα» για τον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ

του BBC, Κρις Γκρίνγουεϊ.

«Είναι πλέον Δευτέρα στη Βόρεια Κορέα και τα κρατικά ΜΜΕ φαίνεται ότι ακόμη δεν έχουν πει στον λαό το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter. «Η μόνη αναφορά στις ΗΠΑ στο σημερινό δελτίο ειδήσεων του North Korean TV ήταν στο τελευταίο ρεπορτάζ, για έναν σεισμό »πρόσφατα» στην Οκλαχόμα», ανέφερε σε άλλη του ανάρτηση.

Όμως υπάρχει … δεδικασμένο σύμφωνα με τον Γκρίνγουεϊ!

Το 2008, πέρασαν τρεις ημέρες πριν τα κρατικά ΜΜΕ της Β. Κορέας κάνουν αναφορά στη νίκη του Μπαράκ Ομπάμα. Τότε, το ραδιόφωνο είχε μεταδώσει τη νίκη του «47χρονου μαύρου Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα», με μόλις τρεις προτάσεις.

Ενώ, η Independent αναφέρει ότι η ασυνήθιστη καθυστέρηση σχεδόν μιας εβδομάδας, έχει να κάνει με τον Κιμ Γιονγκ Ουν και στο πως θα θέλησει να παρουσιάσει τον Τραμπ, σαν «εχθρό» ή σαν κάτι … άλλο!

Το άρθρο «Σταμάτησε ο χρόνος»! Στην Βόρεια Κορέα δεν γνωρίζουν ακόμη ότι «βγήκε» ο Τραμπ! (Photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα