Ρεκόρ εισπράξεων για τον Batman

Το ποσόν των 160 εκατ. δολαρίων υπολογίζεται πως έφερε στα ταμεία των κινηματογραφικών αιθουσών σε ΗΠΑ και Καναδά, η νέα ταινία του Batman (The Dark Knight Rises), κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της. Το ποσό αυτό αποτελεί ρεκόρ για ταινία που δεν είναι 3D.

Παρά το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε στο Ντένβερ

του Κολοράντο, οι θαυμαστές της ταινίας έσπευσαν να δουν το τελευταίο μέρος της τριλογίας που αναφέρεται στον διάσημο ήρωα των comics.

Ωστόσο, ήδη οι κινηματογράφοι των ΗΠΑ αυξάνουν τα μέτρα ασφαλείας, ενώ η Warner Bros περιορίζει την προώθηση της ταινίας. Μάλιστα, στο Παρίσι αναβλήθηκε πρεμιέρα της ταινίας, όπως και οι προσωπικές εμφανίσεις ορισμένων εκ των ηθοποιών και των συντελεστών σε Ιαπωνία και Μεξικό.

«Η καρδιά μου σπαράζει για τις ζωές που χάθηκαν από μία απέραντα ανόητη πράξη», δήλωσε η Anne Hathaway. «Δεν ξέρω πώς να εκφράσω τη λύπη μου. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι στα θύματα και τις οικογένειές τους».

Η ταινία του σκηνοθέτη Christopher Nolan, με πρωταγωνιστές τους Christian Bale και Anne Hathaway, έχει κοστίσει στην κινηματογραφική εταιρεία Warner Bros το ποσόν των 250 εκατ. δολαρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα