Διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους Κεδίκογλου-Τσίπρας

Το σημερινό (10/10) πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή», που κάνει λόγο για προβοκάτσια που στήνεται κατά της Αριστεράς και των Κινημάτων, προκάλεσε «μετωπική σύγκρουση» μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και εκπροσώπου της κυβέρνησης, Σίμου Κεδίκογλου.

«Εμείς κάνουμε πολιτική ρωτώντας τους εκπροσώπους της κυβέρνησης και δεν κάνουμε πολιτική με δημοσιεύματα» επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας

σε ερώτηση του ΣΚΑΪ για το αν υιοθετεί το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Εξαπολύοντας επίθεση προς τον πρωθυπουργό, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως αρνήθηκε να πραγματοποιηθεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, ενώ στη Βουλή ήρθε μόνο για τον Αγιασμό. Μάλιστα συμπλήρωσε πως «αφού πήγε στα Ιεροσόλυμα και αγιάσθηκε ελπίζω ο αγιασμός να τον βοηθήσει και να έρθει να απαντήσει στη Βουλή».

Από την πλευρά του, ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, τόνισε για το επίμαχο δημοσίευμα ότι «ακόμα και η πιο απίστευτη γελοιότητα, ακόμα και η πιο ακραία φαντασιοπληξία πρέπει να έχουν τα όρια τους».

«Για να μην σκεφτούμε τίποτα χειρότερο για την σκοπιμότητα του συγκεκριμένου δημοσιεύματος» κατέληξε.

Στο δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Σχέδιο που ξεφεύγει από κάθε έννοια και της πιο οξυμένης δημοκρατικής αντιπαράθεσης και αποτελεί επικίνδυνη, για τη δημοκρατία και την ομαλότητα, πολιτική προβοκάτσια κατά της Αριστεράς και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν εισηγηθεί οι ακραίοι σύμβουλοί του και συζητεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Αυτό προκύπτει από πληροφορίες, ακριτομύθιες, δημόσιες δηλώσεις, αλλά και διαρροές που έχουν ως πηγή τους στελέχη της ΕΥΠ, μετριοπαθείς προσωπικότητες της Ν.Δ., αλλά και "βιαστικούς" του Μαξίμου».

Διαβάστε το δημοσίευμα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα