Ρ. Δούρου: «Αντιμέτωπος με πρωτοφανή ανθρωπιστική καταστροφή ο ελλ. λαός»

Συνέντευξη στην αυστριακή εφημερίδα «Βίνερ Τσάιτουνγκ» έδωσε η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., Ρένα Δούρου, η οποία σχολίασε ότι «ο ελληνικός λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πρωτοφανή ανθρωπιστική καταστροφή, καθώς καταρρέουν η υγεία, η παιδεία και η δημόσια διοίκηση, οι μισθοί και οι συντάξεις συρρικνώνονται, ενώ αυξάνεται συνέχεια η ανεργία».

Η κα Δούρου τόνισε ότι ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. δρα από τον Ιούνιο, με πολιτική αποτελεσματικότητα και στοχευμένα κατά των καταστροφικών συνεπειών του μνημονίου

της τρόικας, εντός και εκτός βουλής, προκειμένου όπως σημειώνει να πετύχει δύο στόχους. «Πρώτον να βοηθήσει τον πληθυσμό που οδηγείται καθημερινά σε περισσότερη φτώχεια και, δεύτερον, μέσω της πολιτικής του, να βρει τρόπους τερματισμού της τωρινής πολιτικής της τρόικας, η οποία δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνον σε μια πιο βαθιά ύφεση και κρίση», σχολίασε.

Ερωτηθείσα για το κόμμα της Χρυσής Αυγής επισημαίνει πως δεν πρόκειται για νέο φαινόμενο και αφορά όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη στο σύνολό τους. «Σήμερα η Χρυσή Αυγή επιδιώκει να υπονομεύσει φασιστικά τους δημοκρατικούς θεσμούς στην Ελλάδα, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί αύριο», δήλωσε χαρακτηριστικά, κάνοντας κάλεσμα στις ευρωπαϊκές χώρες που διαθέτουν ανάλογη εμπειρία με το φαινόμενο αυτό να αντισταθούν δυναμικά.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα