Πύργος: Καλλιεργούσαν χασισοφυτείες μέσα στο σπίτι!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ολόκληρη επιχείρηση είχαν στήσει τέσσερις συνεργάτες στον Πύργο, που είχαν δύο ολόκληρες χασισοφυτείες– η μία μάλιστα μέσα στο σπίτι!

Η συμμορία που αποτελείτο από τρεις Έλληνες με συγγενικό δεσμό και την Αλβανίδα σύντροφο του ενός, κατέφυγαν στην υδροπονική μέθοδο για να φτιάξουν τη δεύτερη φυτεία σε εσωτερικό που είχαν εξοπλίσει πλήρως.

Η υδροπονική καλλιέργεια που ήταν φτιαγμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, μπορούσε να διατηρηθεί άψογα μέσα στο σπίτι χάρη στο λαμπτήρα φωτισμού και θέρμανσης, στον αυτοσχέδιο κυκλοφορητή

αέρα, στον θερμοστάτη και στον μετασχηματιστή. Εκτός όμως από τη συγκεκριμένη φυτεία με τα εννέα δενδρύλλια κάνναβης, οι Αρχές ανακάλυψαν ακόμα μία στο δάσος της περιοχής Μπαραγκίτικα με 80 δενδρύλλια.

Εκεί βρέθηκαν και έντεκα αποξηραμένα τμήματα από χασισόδεντρα ύψους ως ενός μέτρου και 80 λάκκοι που είχαν ήδη αδειάσει οι τέσσερις συνεργάτες. Η παρέα έδειχνε ιδιαίτερη φροντίδα για τις φυτείες τους, αφού οι αστυνομικοί βρήκαν στο δάσος μία σκηνή που είχαν προμηθεύσει με τα πάντα για να περνούν ολόκληρες ημέρες στην περιοχή.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών συγκέντρωσαν στοιχεία για την υπόθεση και προχώρησαν σε έφοδο στο σπίτι του 34χρονου, που μαζί με τους συγγενείς του ηλικίας 55 και 60 χρόνων αλλά και την 56χρονη γυναίκα είχαν στήσει μία ολόκληρη παραγωγή.

Στο σπίτι του 60χρονου, οι άνδρες της Δίωξης βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο που διατηρούσε παράνομα και αμέσως τον συνέλαβαν. Μαζί με τον 34χρονο, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας. Κατηγορούνται κατά περίπτωση για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή μαζί με τον 55χρονο και την γυναίκα από την Αλβανία.

Το άρθρο Πύργος: Καλλιεργούσαν χασισοφυτείες μέσα στο σπίτι! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα