Πύργος: Ένας ανεπαίσθητος ήχος τους έσωσε τη ζωή!(photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το ζευγάρι ξάπλωσε για να κοιμηθεί αφού πρώτα έβαλαν το 7 μηνών κοριτσάκι τους στην κούνια δίπλα στο κρεβάτι τους. Λίγες ώρες αργότερα άρχισαν να ακούγονται περίεργοι θόρυβοι…

Η ώρα ήταν 07.30 το πρωι της Τρίτης όταν το αντρόγυνο που κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρά του άκουσε κάποιους ανεπαίσθητους ήχους στο ταβάνι ακριβώς από πάνω του.

Οταν αυτοί άρχισαν να γίνονται δυνατότεροι, πετάχτηκαν έντρομοι από το κρεβάτι και πήραν το μωρό τους αγκαλιά. Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά

άρχισαν να πέφτουν τεράστια κομμάτια σοβά από το ταβάνι ακριβώς πάνω στο κρεβάτι. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για σπίτι δεκαετίας (και όχι παλαιότερο). Η μητέρα του μικρού παιδιού έτρεμε για τουλάχιστον δύο ώρες μετά το συμβάν αναλογιζόμενη τι θα μπορούσε να έχει συμβεί, αν δεν άκουγαν τους τριγμούς στο ταβάνι μέσα στον ύπνο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της οικογένειας δεν είναι διατεθειμένος να το αφήσει έτσι και αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά των υπευθύνων της κακοτεχνίας – σύμφωνα με τον ίδιο- καθώς η πτώση των σοβάδων δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ούτε από κάποια σεισμική δόνηση (που δεν συνέβη) αλλά ούτε ακόμα και από την παλαιότητα της οικίας.

Πηγή: thebest.gr

Το άρθρο Πύργος: Ένας ανεπαίσθητος ήχος τους έσωσε τη ζωή!(photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα