Ψωμιάδης: Μόνο εγώ θα μπορούσα να κερδίσω το δήμο Θεσσαλονίκης

Ο έκπτωτος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης παρεμβαίνει στα όσα εξελίσσονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τους υποψήφιους της ΝΔ σε δήμο Θεσσαλονίκης και περιφέρεια, μετά και την ανακοίνωση του Γιάννη Ιωαννίδη ότι προτίθεται

να είναι υποψήφιος για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας (με τη στήριξη της ΝΔ), ενώ το ίδιο θα κάνει και ο νυν περιφερειάρχης Απ. Τζιτζικώστας (ανεξάρτητος).

«Εάν η Νέα Δημοκρατία πραγματικά ήθελε να κερδίσει με σιγουριά το Δήμο Θεσσαλονίκης είχε νικητή: τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Η αλήθεια ενοχλεί, πρέπει όμως κάποια στιγμή να λέγεται. Υπάρχουν και όρια», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο κ. Ψωμιάδης, ο οποίος είχε παυτεί από τη θέση του περιφερειάρχη λόγω καταδίκης του από δικαστήριο.

Η δήλωση Ψωμιάδη έρχεται σε μια στιγμή που η ΝΔ δείχνει «εγκλωβισμένη» για τον ποιον θα στηρίξει στον δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς με τον Ιωαννίδη να διεκδικεί την περιφέρεια και τον απρόθυμο υφυπουργό Παιδείας Κώστα Γκιουλέκα, «ξεμένει» από πρόσωπα.

Το όνομα της βουλευτού της ΝΔ Έλενας Ράπτη τέθηκε, αν και η ίδια φαίνεται επίσης απρόθυμη. Πάντως, δεν αποκλείεται η ΝΔ να στηρίξει διακριτικά τον νυν δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, όπως άλλωστε είχε δηλώσει προσφάτως και η βουλευτής του κόμματος Φωτεινή Πιπιλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα