Πως έγινε το θανατηφόρο ατύχημα με τον Πανόπουλο (photos)

Εξιτήριο πήρε από τη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης σήμερα το μεσημέρι ο σοκαρισμένος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος, ο οποίος ενεπλάκη, με υπαιτιότητά του, το βράδυ της Πέμπτης σε θανατηφόρο τροχαίο επί της Εγνατίας Οδού.

Ο κ. Χρήστος παρέσυρε με το όχημά του δυο πεζούς οι οποίοι κινούνταν επί του οδοστρώματος πάνω στην Εγνατία κοντά στον σταθμό διοδίων του Ιάσμου. Μάλιστα, από τη σύγκρουση οι δυο κάτοικοι Ξάνθης και Κομοτηνής

διαμελίστηκαν, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Ειδικότερα, τα δύο θύματα 33 και 47 ετών, αντιμετώπισαν πρόβλημα με το αυτοκίνητό τους στο ύψος του Κοπτερού, κοντά στα διόδια Ιάσμου στο τμήμα Κομοτηνής - Ξάνθης της Εγνατίας οδού. Έτσι, κατέβηκαν από το αμάξι και ενημέρωσαν σχετικά τους υπαλλήλους των διοδίων, ενώ επιχειρούσαν να κάνουν οτοστόπ ώστε να φτάσουν στην Ξάνθη. Από την πλευρά τους οι υπάλληλοι των διοδίων κάλεσαν την αστυνομία για να ενημερώσουν για το περιστατικό.

Ωστόσο, περίπου 10 λεπτά αργότερα σημειώθηκε το δυστύχημα, όταν το αυτοκίνητο μάρκας Scoda Octavia του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθης έπεσε πάνω στα δύο θύματα και τα διαμέλισε, σε μία στροφή όπου δεν υπήρχε ορατότητα. Ο παράγοντας της Ξάνθης διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της πόλης όπου συνελήφθη, αλλά σήμερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Χθες (6-2-2014) το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής (πλησίον διοδίων Ιάσμου), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο ημεδαπούς, ηλικίας 30 και 46 ετών, που κινούνταν πεζοί επί του οδοστρώματος, ενώ ο οδηγός του οχήματος τραυματίσθηκε ελαφρά.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης».

Πηγή: thrakitoday.com

Keywords
Τυχαία Θέματα