Ήρθε το θρυλικό «φιδάκι» σε νέα έκδοση!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Λατρεύατε από παλία το «φιδάκι» στα κινητά Nokia; Τότε θα σας αρέσει σίγουρα να παίξετε το Slither.io

Δικαίως λέγεται και «φιδάκι» του 21ου αιώνα γιατί είναι η πιο εξελιγμένη μορφή του γνωστού παιχνιδιού. Είναι διαθέσιμο δωρεάν για Android και iOS συσκευές, ενώ προσφέρεται και σαν παιχνίδι από τον browser του υπολογιστή σας

Πώς παίζεται

Την ίδια στιγμή που

παίζετε εσείς, άλλοι χρήστες από όλο τον κόσμο προσπαθούν να ελέγξουν τα δικά τους «φίδια» και να αποφύγουν το δικό σας, αλλά και να μαζέψουν όσο περισσότερους πόντους γίνεται, αυξάνοντας το μήκος τους.

Αν καταφέρετε να δημιουργήσετε ένα από τα 10 μεγαλύτερα φίδια το όνομά σας θα φιγουράρει σε πίνακα πάνω δεξιά. Αν κάποιο άλλο φίδι πέσει πάνω στο δικό σας, τότε χάνει και καταστρέφεται, αλλά πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς μπορείτε να το πάθετε κι εσείς από μόνοι σας!

Η σημαντική πάντως διαφορά με το κλασικό «φιδάκι» είναι ότι εδώ μπορείτε να διασχίσετε τη δική σας ουρά για να γλιτώσετε, δηλαδή επιτρέπεται να πέσετε επάνω στο δικό σας σώμα. Στόχος σας είναι πάντα να «τρώτε» τα φωτεινά μπαλάκια και να αυξάνετε το μήκος σας, ενώ έξτρα πόντοι δίνονται αν «φάτε» ό,τι έχει απομείνει από ένα μόλις διαλυμένο φίδι.

Το άρθρο Ήρθε το θρυλικό «φιδάκι» σε νέα έκδοση! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα