Πρόβλημα με τρεις υποψηφιότητες για τηλεοπτικές άδειες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Εμπλοκή» της τελευταίας στιγμής παρουσιάστηκε με δύο από τις εννιά υποψηφιότητες που επρόκειτο να διεκδικήσουν αύριο τηλεοπτική άδεια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες , η εγγυητική επιστολή του Β. Καλογρίτσα κατατέθηκε εκπρόθεσμα (μετά τις 3 το μεσημέρι), με αποτέλεσμα οι νομικοί εκπρόσωποι των υπόλοιπων οκτώ υποψήφιων να αντιδράσουν έντονα, ζητώντας από την επιτροπή να μη γίνει δεκτή η υποψηφιότητά του. Η πλευρά Καλογρίτσα απαντά πως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, καθώς η προθεσμία ήταν για την μέρα πριν τον διαγωνισμό, χωρίς να αναφέρεται

συγκεκριμένη ώρα.

Πρόβλημα και με Αλαφούζο-Βρυώνη

Εμπρόθεσμα κατατεθειμένη, όμως προβληματική ως προς την διάρκειά της φαίνεται να είναι και η εγγυητική επιστολή του Φ. Βρυώνη, όπως αναφέρει το thepressproject.gr, ενώ οι νομικοί εκπρόσωποι των υποψηφίων έχουν εγείρει ζήτημα και για την εγγυητική από την Εθνική Τράπεζα, την οποία κατέθεσε ο Γ. Αλαφούζος, καθώς η περιουσία του έχει δεσμευτεί.

Την απόφαση για τις προβληματικές εγγυητικές επιστολές θα λάβει ο γγ Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος, κατόπιν εισηγήσεως της επιτροπής.

Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες αναμένεται να ξεκινήσει αύριο, έχοντας, από την προκήρυξή του, προκαλέσει τις αντιδράσεις καναλαρχών και κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Το άρθρο Πρόβλημα με τρεις υποψηφιότητες για τηλεοπτικές άδειες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα