ΣΥΡΙΖΑ: Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Κύρτσου περί δικαιοσύνης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μείζον πολιτικό ζήτημα δημιουργούν «τα όσα ομολόγησε στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, περί άσκησης επιρροής του κόμματός του στη Δικαιοσύνη» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας ταυτόχρονα τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάρει θέση.

«Σε απάντησή του για την υπόθεση Γεωργίου, ο κ. Κύρτσος λέει ξεκάθαρα ότι η Δικαιοσύνη

είναι αναξιόπιστη, παραδέχεται τις πολιτικές επιρροές της Ν.Δ. στο θεσμό, ενώ την ίδια στιγμή κατηγορεί τις δικαστικές αποφάσεις για συντεχνιακή λογική.

Νωρίτερα ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος είχα δηλώσει στην ΕΡΤ:

«Η δικαιοσύνη είχε επιρροές πολιτικές επί ΝΔ, έχει επιρροές πολιτικές επί ΣΥΡΙΖΑ, και για να βγάλει μια απόφαση η δικαιοσύνη θέλει και 10-15 χρόνια και αυτός είναι και ένας παράγοντας που δεν μπορούμε να βγούμε από την κρίση. Άσε δε που έχει και συντεχνιακή λογική η δικαιοσύνη, διότι έχει καταρρίψει όλες τις μνημονικές αποφάσεις, έχουν δώσει αυξήσεις στους εαυτούς τους, έχουν πάρει αναδρομικά και άντε να κυβερνήσεις αυτή τη χώρα. Η ΝΔ δεν θα παίξει στο παιχνίδι που θέλει να παίξει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή να αρπαχτούν οι δήθεν μητσοτακικοί με τους δήθεν καραμανλικούς. Νομίζουν ότι θα σωθούν με τα ανύπαρκτα εσωκομματικά της ΝΔ. Ο Τσακαλώτος, ο αρχηγός της αριστερής πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ, των λεγόμενων 53, κατεβάζει εισηγήσεις που γκρεμίζουν το οικονομικό πρόγραμμα της χώρας, και δεν ασχολείται κανένας».

Το άρθρο ΣΥΡΙΖΑ: Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Κύρτσου περί δικαιοσύνης εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα