Πρώτο τεστ για το ΠΑΣΟΚ η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής

Καίριες αποφάσεις που αφορούν τον επανακαθορισμό της στρατηγικής του κόμματος αναμένεται να ληφθούν στη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρική Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Βουλευτές και στελέχη αναμένουν να αρχίσει στη συνεδρίαση μια σοβαρή συζήτηση για το μέλλον του κόμματος, αίτημα που συνδέεται με τα αποθαρρυντικά ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων για το κόμμα, αφού στις περισσότερες τελευταίες δημοσκοπήσεις

κυμαίνεται γύρω στο 5%.

Όπως αναφέρουν τα Νέα, πολλά είναι τα στελέχη που εκφράζουν έντονους προβληματισμούς για την πορεία του κόμματος. Ωστόσο, στο ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ότι η παράταξη δέχεται μια πολύπλευρη επίθεση, η οποία δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη. Πάντως όλοι στην Ιπποκράτους φαίνεται να συμφωνούν ότι το θέμα με τα οικονομικά του Κινήματος άνοιξε μια μεγάλη πληγή, η οποία θα πρέπει να επουλωθεί το συντομότερο δυνατό.
Ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος έχει πει ότι μόλις το πόρισμα παραδοθεί στο ΠΑΣΟΚ θα μοιραστεί στα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου. Η διάθεσή του όμως, όπως διαβεβαιώνουν συνομιλητές του δεν είναι να ξύσει τα τραύματα.

Παράγοντες του κόμματος πάντως μιλώντας για την ΚΕ του Σαββατοκύριακου προϊδεάζουν για μια συνεδρίαση από την οποία μπορεί να μη λείψουν και οι εκπλήξεις ενώ κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για το ΠΑΣΟΚ, ακόμη και αυτό της διάλυσής του προκειμένου να δημιουργηθεί ένας νέος φορέας που δεν θα κουβαλάει τα βάρη του παρελθόντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα