Πρώτη Οκτωβρίου με… καλοκαιρινό καιρό!

Ο Οκτώβρης μπήκε, ωστόσο ο καιρός παραμένει καλοκαιρινός! Για σήμερα (Δευτέρα), ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, ζεστός και ηλιόλουστος, ενώ κατά τόπους θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά παραθαλάσσια θα φτάνει μέχρι

31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος ενώ από το μεσημέρι θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές παροδικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 33 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα βόρεια και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές αραιές νεφώσεις και μειωμένη ορατότητα το πρωί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και ζεστός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 30 βαθμούς ενώ νότια Κρήτη θα φτάνουν τοπικά μέχρι τους 3 βαθμούς.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός με τοπικές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα και πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα