”Πρωταθλήτρια” η Ελλάδα στους πνιγμούς για φέτος το καλοκαίρι – Τραγωδίες και σήμερα!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε καλοκαίρι αλλεπάλληλων τραγωδιών εξελίχθηκε το φετινό καλοκαίρι, αλλά ιδιαίτερα το τριήμερο της Παναγίας…15 θάνατοι μέσα στο εορταστικό τριήμερο, ενώ για το μέχρι στιγμής καλοκαίρι, έχουμε μία αύξηση σε σχέση με πέρσι, της τάξεως του 50%, με αποτέλεσμα να κατέχουμε την θλιβερή πρωτιά σε όλη την Ευρώπη!Μία
από τις μεγαλύτερες τραγωδίες, σημειώθηκε σήμερα όταν ένα5χρονο κοριτσάκι πνίγηκε σήμερα στη Ζάκυνθο, ενώ έπαιζε.
Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τις 2.30 στη θάλασσα κοντά στο σπίτι που φιλοξενούνταν η οικογένεια στο Αμμούδι, ενώ το Λιμεναρχείο ειδοποιήθηκε λίγο πριν από τις 3, όποτε κατέφθασε και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.Σύμφωνα με μαρτυρίες, το κοριτσάκι έπαιζε με άλλα παιδιά στη θάλασσα και όταν έγινε αντιληπτό τι είχε συμβεί, λουόμενοι μαζί με μία νοσοκόμα που γνώριζε από πρώτες βοήθειες προσέτρεξαν σε βοήθεια. Όμως ήταν πλέον αργά γιατί το παιδί είχε χάσει τις αισθήσεις του. Όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του νησιού απλώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Ένα άλλο περιστατικό ήρθε να συμπληρώσει το δελτίο πνιγμών της ημέρας, με τον πιο τραγικό τρόπο, ανοιχτά του μεσσηνιακού κόλπου. Μόνο του σε ακυβέρνητο φουσκωτό σκάφος στην Κορώνη Μεσσηνίας βρέθηκε ένα εξάχρονο κορίτσι όταν ο 50χρονος πατέρας του πνίγηκε στην περιοχή Περούλια.

Ειδικότερα, η Λιμενική Αρχή Κορώνης ενημερώθηκε για τον εντοπισμό πτώματος αγνώστου άνδρα στην περιοχή «Περούλια» Κορώνης Μεσσηνίας, από διερχόμενο σκάφος το οποίο και ανασύρθηκε στην ακτή.

Παράλληλα, οι αρχές ενημερώθηκαν ότι ο άτυχος άνδρας είχε αποπλεύσει από την παραλία με ένα φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαινε και ένα ανήλικο κορίτσι.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ ενημερώθηκαν όλα τα παραπλέοντα σκάφη για συνδρομή στις έρευνες. Τελικά το σκάφος με επιβαίνοντα την ανήλικη, καλά στην υγεία της, εντοπίστηκε στην περιοχή «ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ» Κορώνης από λουόμενους.

Το άρθρο ”Πρωταθλήτρια” η Ελλάδα στους πνιγμούς για φέτος το καλοκαίρι – Τραγωδίες και σήμερα! εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα