«Πρόταση 4,5 εκ του ΠΑΟΚ!»

Όπως είχε γραφτεί και παλαιότερα, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού, Κέλεσι Ιχεανάτσο, ο οποίος είχε βγει και πρώτος σκόρερ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εθνικών ομάδων κάτω των 17.

Μάλιστα, ιστοσελίδα από την πατρίδα του ποδοσφαιριστή, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την πρόταση του Δικεφάλου στον παίκτη, που τελικά κατέληξε στην Μάντσεστερ Σίτι…

Το συγκεκριμένο σάιτ επικαλείται πληροφορίες

από άνθρωπο, ο οποίος ήταν πολύ κοντά στο ντιλ με του Άγγλους, που ανέφερε πως οι «ασπρόμαυροι» ήθελαν απεγνωσμένα τον νεαρό επιθετικό.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια ιστοσελίδα, ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να προσφέρει 4,5 εκατομμύρια τόσο στην Ακαδημία που άνηκε ο Ιχεανάτσο, όσο και σε όσους εμπλέκονταν στην υπόθεση.

Το ποσό της μεταγραφής θα δινόταν σε δύο ισόποσες δόσεις των 2,25 εκατομμυρίων. Η πρώτη, όταν θα υπέγραφε το συμβόλαιο με τον Δικέφαλο και η δεύτερη όταν ο ταλαντούχος παίκτης θα έκλεινε τα 18 χρόνια.

Πάντως, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ είχε καταφέρει να κλείσει αυτή τη συμφωνία θα ήταν η μεγαλύτερη συμφωνία παίκτη που φεύγει από την Νιγηρία για την Ευρώπη. Για να καταλάβετε, ο Ισάακ Σαξές που πήγε στην Ιταλία και στην Ουντίνέζε κόστισε 1,8 εκατομμύρια, που πλέον είναι η πιο ακριβή μεταγραφή, αφού αυτή του Ιχεανάτσο και των «ασπρόμαυρων» δεν είχε αίσιο τέλος.

inpaok.com

Keywords
Τυχαία Θέματα