Τώρα: Προσπάθεια για προσέγγιση της τελευταίας στιγμής από Ευρώπη και Μαξίμου

Πληροφορίες της τελευταίας ώρας αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια προσέγγισης μεταξύ των δανειστών και της κυβέρνησης μετά και την χθεσινοβραδινή πρόταση του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, την οποία η κυβέρνηση απέρριψε αρχικά, όμως στη συνέχεια σήμερα το πρωί άρχισε να συζητά, με στόχο να βρεθεί μια λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί και το οποίο προκαλεί ήδη σοβαρά προβλήματα στη ζωή των Ελλήνων πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό αναβλήθηκε εκ νέου η προγραμματισμένη για σήμερα ενημέρωση

των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι επαφές στις οποίες συμμετέχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και που εάν ευοδωθούν ίσως αλλάξουν όλο το σκηνικό σώζοντας τη χώρα μας από το δρόμο που έχει πάρει προς το γκρεμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν στη νέα πρόταση των δανειστών συμπεριλαμβάνεται και το χρέος, καθώς και άλλες βελτιώσεις της πρότασης που κατέθεσαν την Παρασκευή και την οποία γνωστοποίησε ο κ. Γιούνκερ την Κυριακή.

Οι εξελίξεις τρέχουν και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται ραγδαίες καθώς λήγει η «ομπρέλα» του προγράμματος στήριξης που είχε παραταθεί για τη χώρα μας από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα