Πρόσκληση υποβολής ελληνικών ταινιών μικρού μήκους

To 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας / Νύχτες Πρεμιέρας ανακοινώνει πρόσκληση για υποβολή ταινιών: 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας/Νύχτες Πρεμιέρας.

To 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας,

το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 18 ως τις 29 Σεπτεμβρίου 2013, προσκαλεί τους νέους Έλληνες σκηνοθέτες να δηλώσουν συμμετοχή με τις μικρού μήκους ταινίες τους.

Μετά την τεράστια επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, και θέλοντας να δώσουμε την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους καλλιτέχνες να συμμετάσχουν στο νέο αυτό τμήμα, το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ στηρίζει για δεύτερη χρονιά την ελληνική κινηματογραφική δημιουργία με το διαγωνιστικό τμήμα ελληνικών ταινιών μικρού μήκους.

Δεσμευόμαστε και φέτος να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε μια από τις πιο ανταγωνιστικές και ευφάνταστες, κινηματογραφικές, μικρού μήκους επιλογές.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να δηλώσετε συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής των ταινιών που θα προβληθούν στο τμήμα ελληνικών ταινιών μικρού μήκους του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας:

Σας καλούμε να στείλετε τη μικρού μήκους ταινία σας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected], με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο: είτε μέσω wetransfer, είτε «ανεβασμένη» στα κανάλια dailymotion, youtube ή vimeo με κωδικό πρόσβασης.

Η πρόσκληση αφορά σε ταινίες σε φιλμ 35mm ή dcp ή σε ψηφιακή μορφή (οι συγκεκριμένοι τύποι ψηφιακών αρχείων θα ανακοινωθούν σύντομα).

Η προθεσμία υποβολής των ταινιών λήγει στις 30 Ιουνίου 2013.

Η παραγωγή των ταινιών πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τους τελευταίους 12 μήνες.

ΒΡΑΒΕΙΑ

Τα βραβεία του Διαγωνιστικού Τμήματος Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους, περιλαμβάνουν, το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας, το οποίο, όπως και πέρυσι, έχει χρηματικό έπαθλο 2.000,00 Ευρώ, το Βραβείο Σκηνοθεσίας και το Βραβείο Σεναρίου.

Μετά από τις προτάσεις που έγιναν στο στρογγυλό τραπέζι του περσινού Φεστιβάλ, όπου και ανακοινώθηκαν οι νικητές, προστίθενται άλλες δύο κατηγορίες βραβείων στην φετινή διοργάνωση, το Β’ Βραβείο Καλύτερης Ταινίας και το Γ΄ Βραβείο Καλύτερης Ταινίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

210-6061689

[email protected]

www.cinemag.gr & www.aiff.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα