Προλαβαίνει να το χάσει;

Πριν δύο αγωνιστικές η Ρεάλ Μαδρίτης έμοιαζε το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία. Οι «μερένχες» είχαν δέκα βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα, δείχνοντας ότι δύσκολα θα «πετάξουν» βαθμούς στη συνέχεια της Primera division.

Κι όμως η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε να πάρει μόλις δύο βαθμούς, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην υπόθεση τίτλος. Η «βασίλισσα» αφού δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο στο Μπερναμπέου κόντρα στη Μάλαγα

(1-1), ήρθε ισόπαλη χθες στο «Μαδριγάλ» με τη Βιγιαρεάλ (1-1), βλέποντας πλέον την Μπαρτσελόνα να μειώνει τη διαφορά στους έξι βαθμούς.

Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Primera Division και σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με δύο αποβολές στο «Μαδριγάλ», η Ρεάλ αφού προηγήθηκε στο σκορ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο (62’), φάνηκε ότι θα φύγει με το τρίποντο στις αποσκευές της.

Οι γηπεδούχοι όμως είχαν άλλη άποψη, καθώς σε μια αντεπίθεση στο 83’ ο Σένα ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας άγρια ομορφιά στο ματς. Στη συνέχεια το ματς έγινε «ροντέο», αφού αποβλήθηκαν δύο παίκτες των φιλοξενούμενων (Εζίλ 85’, Ράμος 86’), όπως και ο Μουρίνιο με τον βοηθό του, γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τη μεριά της Ρεάλ. Το σκορ παρέμεινε όπως είχε, με την ομάδα του Μουρίνιο να «γκελάρει» για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Μένει πλέον να δούμε αν η ομάδα της Ρεάλ προλαβαίνει να χάσει έναν τίτλο που ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα κατακτήσει, μετά και τη μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία που είχε αποκτήσει από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα, ή αν τελικά «καθαρίσει» τα δύσκολα ματς στη συνέχεια, συμπεριλαμβανομένου και του «el classico». Αν τελικά ο τίτλος δεν καταλήξει στη Μαδρίτη, θα είναι σίγουρα η πιο αποτυχημένη χρονιά της «βασίλισσας» και αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη ανατροπή για τους «μπλαουγκράνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα