Πρεμιέρα για την «Ελένη» χθες στο Ηρώδειο-Ακυρώνεται η σημερινή παράσταση

Πραγματοποιήθηκε χθες η μια και μοναδική παράσταση στο Ηρώδειο του θεατρικού έργου «Ελένη» του Ευριπίδη του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας και Αγρινίου με πρωταγωνιστές τους Πέμη Ζούνη και Αντώνη Καφετζόπουλο. Παράσταση είχε προγραμματιστεί και για απόψε (Τρίτη) στο Ηρώδειο, αλλά ακυρώθηκε εξαιτίας της γενικής απεργίας

της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Γι’ αυτό το λόγο, όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια για τη παράσταση μπορούν να ζητήσουν να τους επιστραφούν τα χρήματα πίσω.

Για περισσότερες πληροφορίες, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με τα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών: Πανεπιστημίου 39 (εντός της στοάς Πεσμαζόγλου), Σάββατο 09.00-15.00, Δευτέρα - Παρασκευή 09.00 -17.00, ενώ την Κυριακή και κάθε μέρα στα ταμεία του φεστιβάλ στο Ηρώδειο, το κοινό θα εξυπηρετείται από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ.

Όσον αφορά στην χθεσινή παράσταση, αυτή πραγματοποιήθηκε μπροστά σε πλήθος κόσμου, κυρίως νεολαία.

Σημειώνεται, πως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού των ΔΗΠΕΘΕ, που δύο δημοτικά περιφερειακά θέατρα, το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας και το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου συνεργάζονται σε μια μεγάλη παραγωγή που θα περιοδεύσει σε 35 ακόμη πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Την μετάφραση έχει κάνει ο Δημήτρης Δημητριάδης τα σκηνικά-κοστούμια υπογράφει ο Νίκος Σαριδάκης, τη μουσική ο Νίκος Ξανθούλης και τη χορογραφία η Αγγελική Στελλάτου.

Στο ρόλο της Ελένης η Πέμυ Ζούνη, στο ρόλο του Μενέλαου ο Αντώνης Καφετζόπουλος, στο ρόλο του Τεύκρου ο Νίκος Αρβανίτης στο ρόλο του Θεοκλύμενου ο Αντώνης Καρυστινός και στο ρόλο της Θεονόης η Νίκη Παλληκαράκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα