Πόσο κοστίζει να γίνει κάποιος… Batman; Μόλις… 682 εκατ. δολάρια!

Τι θα λέγατε εάν μπορούσατε να γίνετε ο… Batman; Και όμως μπορείτε αρκεί να διαθέτετε 682 εκατ. δολάρια! Τόσο κοστίζει για να μετατραπεί κάποιος σε Batman και να γίνει σούπερ ήρωας, όπως υπολόγισε ένας φανατικός θαυμαστής του ήρωα της Gotham City

Δηλαδή, τόσα χρειάζεται κάποιος για να αγοράσει τη στολή, τον εξοπλισμό, τα οχήματα και βέβαια τα σπίτια και τα καταφύγια που απαιτούνται, στα οποία θα συντηρείται όλος ο υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός. Α, φυσικά και τον μπάτλερ, ο οποίος διαθέτει γνώση και σοφία,

προκειμένου να προλαβαίνει τα πάντα, να προσφέρει λύσεις και να καλύπτει όλες τις ανάγκες του υπερήρωα.

Πρώτα απ’ όλα, μόνο η στολή του Μπάτμαν κοστίζει πάνω από 1 εκατ. δολάρια. Η στολή είναι ανθεκτική στη φωτιά, αλεξίσφαιρη και επιπροσθέτως καλύπτεται από θωρακισμένες πλάκες. Στην πλάτη υπάρχει μία κάπα η οποία είναι φτιαγμένη από ειδικό ύφασμα, το οποίο μετατρέπεται σε αλεξίπτωτο. Επίσης, περιλαμβάνει κάλυψη σε γόνατα και αγκώνες, λεπίδες σε όλες τις αρθρώσεις και τις ειδικές μπότες.

Τα οχήματα του Μπάτμαν κοστίζουν πάνω από 80 εκατ. δολάρια. Η μοτοσυκλέτα, που μοιάζει με αυτοκίνητο, κοστίζει 1,5 εκατ. δολάρια, το βασικό του όχημα, το γνωστό batmobile, υπολογίζεται στα 18 εκατ., ενώ το ελικόπτερο που χρησιμοποιεί, ξεπερνά σε κόστος τα 60 εκατ. δολάρια.

Όσο για τα κτίρια, η έπαυλη και η κατασκευή της πλήρους εξοπλισμένης τεχνολογικά σπηλιάς του υπερήρωα αγγίζουν σε κόστος τα 600.000.000 δολάρια.

Εάν υπολογίσει κανείς και τον οπλισμό, συν την εκπαίδευση για τον χειρισμό αεροπλάνων και των οπλικών συστημάτων τότε όλα αυτά φτάνουν ένα ποσό που υπολογίστηκε στα 682.450.750 δολάρια…! Δύσκολοι καιροί για… ήρωες!

Πηγή: news.in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα