Πολλές νεφώσεις και ζέστη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή 20 Ιουλίου 2014. Τις πρώτες πρωινές ώρες βροχές ή καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν στις Σποράδες, με σταδιακή βελτίωση του καιρού.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική

Ελλάδα, από 22 έως 32 στη Δυτική Ελλάδα, από 22 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο, βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και τοπικά μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν και θα εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Το άρθρο Πολλές νεφώσεις και ζέστη εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα