Ολυμπιακός: Αυτούς πήρε ο Μίτσελ για το International Champions Cup

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Έτοιμος να πετάξει για την άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο του International Champions Cup, με τον προπονητή Μίτσελ να ανακοινώνει την αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή με του Ολυμπιακού για το International Champions Cup: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μανιάτης,

Σαβιόλα, Εντιγκά, Ντομίνγκεζ, Κασάμι, Κολοβός, Σάμαρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Χολέβας, Παπαδόπουλος, Αμπιντάλ, Σιόβας, Μανωλάς, Μασουάκου, Σαλίνο, Διαμαντάκος, Παπάζογλους, Γκαζαριάν, Γααταμπαρέ, Ντοσεβί, Μπόνγκ, Αυλωνίτης.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο όμιλο του International Champions Cup τις Μίλαν (24/07 – Τόρόντο), Λίβερπουλ (27/07 – Σικάγο) και Μάντσεστερ Σίτι (02/08 – Μινεάπολις).

Εξάλλου, κατά την παραμονή στο Σικάγο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Ιουλίου στις 19.00 φιλανθρωπική εκδήλωση στο National Hellenic Museum με σκοπό να διαδώσει το μήνυμα της συνεργασίας του με την UNICEF για τον εμβολιασμό παιδιών στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο! Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση του σκοπού της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τη UNICEF.

Το άρθρο Ολυμπιακός: Αυτούς πήρε ο Μίτσελ για το International Champions Cup εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα