Πολίτης σκότωσε αλλοδαπό διαρρήκτη στην Παιανία

Το νόμο στα χέρια του αποφάσισε να πάρει ένας 25χρονος τα ξημερώματα στην Παιανία, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε έναν αλλοδαπό ληστή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αλλοδαπός, μαζί με δύο συνεργούς εισέβαλαν σε ένα σπίτι στην Παιανία, οι ένοικοι του οποίου τους αντιλήφθηκαν και τους καταδίωξαν.

Στη συνέχεια, αποπειράθηκαν να ληστέψουν ένα δεύτερο σπίτι στην περιοχή. Για κακή τους τύχη, ωστόσο, χτύπησε ο συναγερμός. Οι ληστές ζήτησαν από την ιδιοκτήτρια να τον κλείσει, όμως ξύπνησαν οι γιοι της και ήρθαν στα χέρια με τους ληστές, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή.

Οι

δράστες ωστόσο δεν το έβαλαν κάτω και λίγο αργότερα εισέβαλαν σε ένα τρίτο σπίτι, όπου εκεί ένας από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι παρέμεναν σε επιφυλακή, τους είδε και τους πυροβόλησε με την καραμπίνα του, με αποτέλεσμα ένας εκ των τριών κακοποιών να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στην περιοχή υπάρχει έξαρση ληστειών τους τελευταίους μήνες, κάτι που φαίνεται και από τα όσα συνέβησαν τη νύχτα, καθώς οι κακοποιοί επιχειρούσαν επί δύο ώρες να ληστέψουν κάποιο σπίτι, παρά το ότι είχαν γίνει αντιληπτοί και στην περιοχή είχαν καταφτάσει αστυνομικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα