Πόλεμος ανακοινώσεων πριν τον τελικό κυπέλλου

Ï

ΑΕΚ και Ολυμπιακός δεν είναι σίγουρο ακόμα αν, και πότε, θα αναμετρηθούν εντός των αγωνιστικών χώρων, εκτός αυτών όμως η μάχη ξεκίνησε από νωρίς.

Συγκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης, οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε μία ανταλλαγή ανακοινώσεων. Λίγο μετά την ανακοίνωση του διαιτητικού τρίου, ο «δικέφαλος»” εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι δεν πρόκειται να πάει στον τελικό σαν πρόβατο σε σφαγή, ενώ, αναφερόμενος στην ΕΠΟ, τόνιζε ότι

«έχετε τελειώσει και δεν το ξέρετε».

Μπαράζ ανακοινώσεων

Άμεση ήταν και η απάντηση των «ερυθρολεύκων» οι οποίοι εξαπέλυσαν επίθεση προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, τον οποίο κατηγόρησαν ότι ευθυγραμμίζεται με «’την παράνομη διοίκηση της ΑΕΚ και τον κρυπτόμενο και »αόρατο» ιδιοκτήτη της».

Ο «χαρτοπόλεμος» δεν σταμάτησε εδώ, αφού η «Ένωση» επέστρεψε με νέα ανακοίνωση, τονίζοντας ότι «κανείς από τη διοίκηση της ΑΕΚ δεν παρουσιάζεται σε αστυνομικό τμήμα», με τους Πειραιώτες να «σηκώνουν το γάντι» και να υπογραμμίζουν ότι κανείς από την δική τους διοίκηση δεν υπήρξε τρόφιμος φυλακών.

Κι όλα αυτά, την ώρα που κανείς δεν γνωρίζει αν και πότε θα διεξαχθεί ένας τελικός που υποτίθεται ότι θα πρέπει να είναι γιορτή για το -πολύπαθο- ελληνικό ποδόσφαιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα