Ποιος Γενικός Γραμματέας κορυφαίου υπουργείου έχει «κόκκινο» δάνειο και ήταν τρία χρόνια άνεργος

Γνωστός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις Γενικός Γραμματέας σημαντικού υπουργείου εξομολογήθηκε ότι έχει ενταχθεί στον νόμο Κατσέλη καθώς έχει και εκείνος κόκκινο δάνειο. «Είμαι στο νόμο Κατσέλη και προσπαθώ να δω τι θα κάνω. Δεν είμαστε από τζάκια. Έχουμε όλα τα προβλήματα που έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες. Πέρασα τρία χρόνια άνεργος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Νεφελούδης.

«Μέχρι τις 25 Νοεμβρίου θα έχει κατατεθεί στη Βουλή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο», ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας ,

μεταξύ άλλων, στα «Παραπολιτικά 90,1» και επανέλαβε πως η εγγυημένη σύνταξη θα είναι στα 390 ευρώ και θα είναι συνδεδεμένη με τη ρήτρα ανάπτυξης.

«Δεν ξέρουμε αν θα υπάρχουν επικουρικά ταμεία, δεν έχουμε καταλήξει ακόμη», σημείωσε επίσης, επισημαίνοντας ότι δεν θα κλείσει κανένα ταμείο, αλλά θα ενσωματωθούν όλα τα ταμεία που αφορούν σε μισθωτούς στο ΙΚΑ.

Αναφερόμενος ειδικά στο ταμείο των δημοσιογράφων (ΕΔΟΕΑΠ) είπε πως «θα δούμε τις επιμέρους ρυθμίσεις, πάντως η κατεύθυνση θα είναι ίδια με τα υπόλοιπα ταμεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα