Πλεόν είναι Ά-Κυρος!

Όταν από την αρχή της σεζόν σχεδόν όλες οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας για τους δικούς τους λόγους έβγαζαν ανακοινώσεις, όπου ζητούσαν την παραίτησή του, τότε ήταν θέμα χρόνου να γίνει κι αυτό. Έστω κι αν τελικά δεν παραιτήθηκε, αλλά… καρατομήθηκε με τρόπο! Ο Κύρος Βασσάρας εδώ και μερικά 24ωρα δεν είναι πλέον το αφεντικό της ελληνικής διαιτησίας, αφού μέσα σε ένα απόγευμα η ΚΕΔ αποφάσισε να τον «τελειώσει».

Ο πρώην διεθνής διαιτητής σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ουδέποτε παραιτήθηκε από το πόστο του, αλλά κάποιοι άλλοι φρόντισαν

να αποφασίσουν γι’ αυτόν, χωρίς αυτόν! Το θέμα είναι πως πλέον ο Κύρος δεν είναι ο ισχυρός άνδρας, που ορίζει διαιτητές στα ματς της Σούπερ Λίγκας και ξεσηκώνει θύελλα διαμαρτυριών προς το πρόσωπό του. Και με δικά του λάθη φρόντισε να… κάψει ένα σπουδαίο όνομα, που είχε φτιάξει (αλλά και κληρονομήσει από τον αείμνηστο πατέρα του) στον χώρο της διαιτησίας! Πλέον ο παλιός διεθνής διαιτητής Γιώργος Δούρος είναι αυτός που θα κάνει το… κουμάντο και μένει να δούμε αν θα είναι καλύτερος του προκατόχου του!

Keywords
Τυχαία Θέματα