«Πίσσα και πούπουλα» για τους κλεφτοκοτάδες…

Δεκάδες τσιγγάνοι, συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο του Αγρινίου για να συμπαρασταθούν στις οικογένειες τεσσάρων…κλεφτοκοτάδων, κατά την προσαγωγή τους στον εισαγγελέα!

Οι δράστες συνελήφθησαν όταν «απαλλοτριώνοντας» μια αγροικία στην περιοχή Υψηλή Παναγιά του δήμου Νεάπολης στην Αιτωλοακαρνανία, έχοντας αρπάξει δεκάδες κότες, κουνέλια, αλλά και τα αγροτικά εργαλεία που βρήκαν, έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη της αγροικίας ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία και εντοπίστηκαν λίγο αργότερα, αναφέρει το protothema.gr

Είχαν,

όμως, προλάβει να σφάξουν αρκετά από τα κουνέλια και τις κότες, που πάντως αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους μαζί με τα κλεμμένα αγροτικά εργαλεία!

Αλλά και στα Τρίκαλα το «σπορ» είναι διαδεδομένο καθώς άλλοι κλεφτοκοτάδες εισέβαλαν σε ένα αγρόκτημα στην περιοχή Πηγή των Τρικάλων αφού πρώτα έκοψαν μέρος της περίφραξης και άρπαξαν γύρω στις 100 κότες και 20 γαλοπούλες! Πριν εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι, διέρρηξαν και την αποθήκη του αγροκτήματος από την οποία έκλεψαν όλα τα γεωργικά εργαλεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα